2777
2789
عنوان

خواهرم زودرنجه

42 بازدید | 2 پست

سلام خانوما .

من ۲۴ سالمه و فرزند دوم خانوادم . مشکل همیشگی من زودرنج بودن خواهر کوچیکتر از خودمه . 

واسه هر مسئله ای که پیش میاد گریه میکنه ، قهر میکنه ، سر صدا میکنه 

حتی گاهی بهمون توهین میکنه .

۲۰ سالشه ، همش میگه شماها بین بچه هاتون فرق میزارید . مثلا : شام درست کردم گذاشتم رو میز بهش گفتم دست نزن تا همه بیان باهم بخوریم 

قهر کرد و شروع کرد به گریه کردن و گفت : یه غذا پختی چقدر حساسی ، تو همیشه به من گیر میدی ، شما همیشه بین بچه هاتون فرق میزارید . 

یا مثلا چند وقت پیش من یه جفت کفش خریدم ، اون یه ماه قبل از من خریده بود 

وقتی من خواستم بخرم خانواده بهش گفتن تو تازه خریدی دیگه لزومی نداره بخری .

وسط مغازه قهر کرد بهش برخورد نشست تو ماشین گریه کرد . 

بارها بهش تذکر دادیم که دیگه بزرگ شدی ۲۰ سالته این لوس بازیا بزار کنار ولی اصلا تاثیر نداشته همش قهر میکنه . 

لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم 🙏

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
افسردگی داره

این چطور افسردگی آخه ؟

منو گذاشته زیر ذره بین ، شدیدا حساس شده رو من 

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.