2777
2789

سلام خانوما 

من از بعده زایمانم کلی چاق شدم هرکی قرصای لاغری خوبی میشناسه معرفی کنه دخترم کوچیکه باشگاه اینا هم نمیتونم برم

قرص نخور 

رژیم شیردهی بگیر با کالری شمار

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پارسال آذر زایمان کردم ، چون خیلی مشکل داشتم تا ۶ماه چاق بودم بعدش فقط تغذیه ام را کم کردم 

در عرض ۵ماه برگشتم به وزن قبل بارداری 

از ۷۸ شدم ۶۸ 

باشگاه رو فعلا فکر نکن بهش، اول غذاتو کم کن

بهترین راه اینه که میزان کالری دریافتی با اونکه میسوزونی تنظیم بشه  هیچی بهتر از کم خوردن و ب ...

اره می‌دونم دخترم جنب و جوشش زیاده کلا وقت واسه خوردن پیدا نمیکنم بعضی روزا ی وعده رو کامل بخورم خیلیه ولی نمی‌دونم چرا از بعدها زایمانم دیک وزن کم نکردم

عزیزم من پارسال آذر زایمان کردم ، چون خیلی مشکل داشتم تا ۶ماه چاق بودم بعدش فقط تغذیه ام را کم کردم& ...

اره عزیزم همه میگفتن پنج الا ده ماه بعد زایمان ب وزن قبلی برمی‌گردی ولی من الان ده ماهه زایمان کردم هنوز وزنم فرقی نکرده 🤕

قرص لاغری اگه جواب میداد در همه باشگاه ها رو  تخته میکردن،ب کالری شماری و ورزش تو خونه فکر کردی ...

اره قرص هم ک زیاد اطمینانی بهش نیست حدود دوماه پیش چون باشگاه نمی‌تونستم برم مربی گرفتم آنلاین باهام کار میکرد ولی تا الانم فرقی نکردم 

نمی‌دونم چرا هیچی روم اثر نداره 😂

اره عزیزم همه میگفتن پنج الا ده ماه بعد زایمان ب وزن قبلی برمی‌گردی ولی من الان ده ماهه زایمان کردم ...

من خودم کالری شمار و ورزش تو خونه ۱۵ کیلو کم کردم،

اول اول خوردنتون رو باید کالری شماری کنید و بعد ورزش درکنارش،

برنامه کالری شمار مانکن داشتم عالی بود ،کرفس هم خوبه

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤