2777
2789

مثلا خاله دوماد وقتی برای عروس یلدایی بردن و خاله دوماد هم باخانواده اش رفته باید کادو بده؟

کادو منطورم پوله مثلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ما اصلا خاله داماد نمیاد چه برسه کادو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شب یلدا چه مهم شد یهو 

قبلا خانواده آخر شب جمع میشدن میوه فصل پاییز میخوردن هندونه قاچ میکردن با هم حرف میزدن یه دور همی ساده بعد هر کی میرفت خونه خودش 

واسه عروس هم خانواده دو طرف جمع میشدن فقط 

قدیمی هم نیستما ولی این سال های اخیر خیلی ترند شده شب یلدا

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
جشن و خرجاي الكيش و نشنيده بودم  دورهمي بود و خوش گذروني فقط  اينم قراره بره تو ليسته چش ...

کجاشو دیدی خواهر من؟صبر کن دو روز  دیگه عکسای میز یلدا رو میذارن اینجا   

به هرحال امیدوارم به همه خوش بگذره با اینکه دیگه انگار هیچی سرجای خودش نیست و حتی خوش گذرونی ها هم تبدیل به مکافات شده 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست