2777
2789
عنوان

داخل دانشگاه پیشنهاد داد بهم!!_

852 بازدید | 20 پست

سلام دوستان اگه تاپیک قبلم و خونده باشید میدونید یه پسره توی کلاسمون هست کلا کرم داره همش اذیتم میکنه دست میندازه مسخره میکنه نمیدونم دقیقا چشه ولی امروز خواستم سوار اتوبوس شم برم پاساژ عمم اینا تازه اسباب کشی کردن اصفهان خواستم براشون یه کادو بخرم یه سری هم بزنم خلاصه دیدم پیداش شد پیشنهاد دوستی داد بخدا شوکه شده بودم هیچی نگفتم از تعجب فردا باید بریم دانشگاه پروژه دارم از استرس دارم میمیرم چی بگم بهش؟ ترم 3 هستیم هر دو اگه بهش بگم آره میترسم شوخی باشه دستم بندازه اگه هم بگم نه بدتر لج کنه اذیتم کنه لطفا کمکم کنید😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نه 

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
شاید دوست داره

کسی که یه نفر و دوست داره دلش میخواد اون طرف اذیت شه آسیب ببینه بغض کنه؟ 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
کسی که یه نفر و دوست داره دلش میخواد اون طرف اذیت شه آسیب ببینه بغض کنه؟ 

بعضی از پسرا شعور ندارن به خاطر دوست داشتن طرف این کار هارو می‌کنن 

ولی بعضی وقتا هم مهربون میشن 

اگه میبینه بغض می‌کنی و ادامه میده که دیگه فکرنکنم دوست داشته باشه

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
بعضی از پسرا شعور ندارن به خاطر دوست داشتن طرف این کار هارو می‌کنن  ولی بعضی وقتا هم مهربون می ...

بخدا شعور نداره😶

وای عزیزم خیلی خوب بود

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
وای عزیزم خیلی خوب بود

پسره؟ 

یا اینکه پیشنهاد داد؟ 

گلم بزار من تعریف کنم برات 

من دو ماه پیش وقت ثبت نام دانشگاه با یه پسری یه ساعت تو صف بودم ، بعد من خیلی از اخلاقش خوشم اومد همون جا روش کراش زدم 

بعد چون همزمان انتخاب رشته کردیم یکی از دریامون مشترک شد 

امیدوار بودم بیاد ببینمش ، ولی سرکلاسا نمیاد 

حالا منتظرم ببینم چی میشه انصراف نیده ؟ میاد ؟

هعییییی    دو ماهه یادم نرفته خودشو ولی قیافشو چرااا🤣🤣🤣 فکر کنم ببینم نشناسمش

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
پسره؟  یا اینکه پیشنهاد داد؟

اممم این که پیشنهاد داد و اذیت کردناش و کلن خیلی جالب و بامزه بود 

ولی اگه دانشگاه یکی اب بریزه رو من خیلی حرصی میشما

عزیزم آخرش چیشد ؟ پیشنهادشو قبول کردین ؟