فرزندزمستانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 508 عنوان عشقولیا بیاییم دستور پخت چند مدل غذای جدید 264 بازدید | 20 پست دستور پخت چند مدل غذای جدید رو به هم دیگه آموزش بدیم و از هم ایده بگیریم انواع دسر و ژله برای شب یلدا اگه عکس دیزاین سفره و ژله برای یلدا دارین هم بفرستید ک ایده بگیریم از هم خودمم چندتا میفرستم 1401/09/19 | 17:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۴ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 4070 حس تایپ کردن نیست قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁
بانوک عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 1614 دسر نیست اما یچیز جدیده پکورا که با آرد نخود درست میشه بزنیش تو ماست بخوری خیلی مزه میده به به دلم کشید
فرزندزمستانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 508 شکلات آب شده رو با میوه ها ترکیب کردم و شد یه دیزاین خیلی جذاب برای یلدا🥰
نیلوفرخانوووم۴ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 4070 شکلات آب شده رو با میوه ها ترکیب کردم و شد یه دیزاین خیلی جذاب برای یلدا🥰 هر چیزی واقعا جالب نیست ترکیب کیوی ترش،و شکلات 🤦♀️ یه چیزی درست کن مهمونات پشت سرت بد نگن قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁
niluoooo عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5323 چیز کیک با کیک بدون فر برا قسمت پنیریش هم از پنیرخامه ای خامه صبحانه ژلاتین و شکلات تخته ای استفاده کردم خیلی راحته 🌻💜🌻💜🌻
helmajo0on عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1928 شکلات آب شده رو با میوه ها ترکیب کردم و شد یه دیزاین خیلی جذاب برای یلدا🥰 اون قرمزا ک ریختی روش چیه؟ 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫
فرزندزمستانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 508 هر چیزی واقعا جالب نیست ترکیب کیوی ترش،و شکلات 🤦♀️ یه چیزی درست کن مهمونات پشت سرت بد نگن کیوی کال ترشه عزیزم شما کیوی رسیده رو روش شکلات آب شده بزن ببین چی میشه ،میتونی بجای کیوی از موز هم استفاده کنی شما نگران مهمونا نباش چنین مهمونی اصلا دعوت نیست😊😚
k54 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 27854 باورت میشه اصلا حوصله ی چیدن سفره یلدا ندارم ،میخوام ظهر برم خونه مادرشوهر شبم خونه مادر خودمم،یه جعبه شیرینیه چیزیم میگیرم لطفالایک نکنید،ممنون
helmajo0on عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1928 چیز کیک با کیک بدون فر برا قسمت پنیریش هم از پنیرخامه ای خامه صبحانه ژلاتین و شکلات تخته ای استفاده ... دستور کاملشا می فرستی برام؟ 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫
فرزندزمستانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 508 اون قرمزا ک ریختی روش چیه؟ شکلات سنگی ریز ، از ترافل رنگی هم میتونی استفاده کنی گلم
talakhanom2 عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 13530 شکلات آب شده رو با میوه ها ترکیب کردم و شد یه دیزاین خیلی جذاب برای یلدا🥰 چه خوشگل و با سلیقه من با موز اینکار و کردم همه استقبال کردن روانشناسی کودک
فرزندزمستانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 508 چه خوشگل و با سلیقه من با موز اینکار و کردم همه استقبال کردن اره عزیزم اگه نگاه کنی موز هم هست داخلش خیلی هم خوشمزه میشه توت فرنگی و موز خوشمزه تر از بقیه است. دیگه من کیوی رو بخاطر رنگ سبزش انتخاب کردم ک به جعبه اش رنگ میده