2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 109 پست

سیاست#  

💞در هررابطه فقط یک نقش رو بازی کنید

🔥با پدر و مادر:فرزند

🔥باخواهرو برادر:خواهرو برادر

🔥باهمسر:همسر

🔥با دوست:دوست

🔥بافرزند:پدرو مادر

🔥باهمکار:همکار

خیلی وقتا پیش اومده ک برای همسرمون نقش پدرو مادر بازی کنیم(خانم میگ: نمیتونم از خونه بیرون برم چون همسرم تنهاست!😐)

اقا میگه:ب خانمم میگم هرجاخواستی بری خودم میبرمت و نیاز نیس تنها بری

خانم ب دختر نوجوونش میگ:من بهترین دوستت هستم و هراتفاقی افتاد فقط و فقط ب خودم بگو

خانما میدونید اگر تو ی رابطه بیشتر از یک نقش بازی کنید رابطه ب فنا میره؟!

چون هم طرف مقابل سردرگم میشه و هم شما

درنهایت هردو طرف بعد از مدتی بی تفاوت،سردو کسل کننده میشن/:

شما هیچ وقت در بازی کردن نقش دیگری موفق نمیشید و تنها باعث میشید ک : از نقش های اصلی خودتون غافل بشید و ب یک فرد نالایق تبدیل بشید❌

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❌دستوری حرف زدن ممنوع

خانما دقت کنید یکی از قالبای کلامی ک برای مردا خوشایند نیس و اقتدار اونهارو خدشه دار میکنه دستوری و تحکمی حرف زدن هست!

❣️بهترین کار اینه جملات امری یا دستوریمون رو ب مشورت و نظرخواهی تبدیل کنیم ویا اینک در قالب خواهش و طلب کمک با اون صحبت کنیم

مثال:ب جای اینک ب مردتون بگید ؛ کمد رو بزار اینور اتاق!

بگید:نظرت چیه کمدو بزاریم اینجا؟!

خواهشا اگ میتونی کمد رو برام بزار اینور اتاق

میشه کمکم کنی کمد رو بزاریم اینور!

و‌جملات دیگ ای ک از دستوری بودن و تحکم حرف زدن فاصله داره

💚اقتدار مردتون رو حفظ کنید و محبوبیت خودتون رو با اینجور صحبت کردن بیشتر کنید

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
خوب مردا عاشق ظاهر خانمهاند ما خودمون اگه اندام و‌قیلفمون زشت باشه خودمون حساسیم و بدمون میاد دوست ن ...

مساله اینکه چاق بودن دلیلی بر این نیست که همسر یه خانم بهش بی علاقه باشه یا ترحم کنه

کسی که از چاقی بودن یا لاغری زیاد رنج میبره 

اول باید خودشو بپذیره 

بعد اگه از اندامش خوشش نمیاد میتونه لاغر یا چاق بشه  

خیلی از افراد هستن با میل خودشون چاق یا بسیار لاغر هستند و همسراشون هم دوستشون دارن 

بلاگر اینجور موارد زیاده 

اینکه بگیم چاقی زشته یا دلیلی بر بی توجهی شوهره

مثل این میمونه که بگیم اونایی که رنگ پوست سفید دارن خوشگلن و اونایی که رنگ پوستشون تیره اس زشتن. در حالی که همه با تفاوت هاشون قشنگن 🌱

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

خب سوال:

چه طور اقتدار همسرم رو بالا ببرم؟!

مثالی واضح:

🍃من همیشه شوهرمو با بقیه مقایسه میکنم اما مقایسه ای که شوهرمو از بقیه سرتر نشون میده و خیلی خوشش میاد 

این کار باعث میشه همیشه پشتیبانم باشه یا چند وقت یه بار که کاره خوبی برام میکنه بهش میگم آدم وقتی یه شوهر خوب و همه چی تموم داره دیگه هیچ غمی نداره ( البته اینو از ته دل میگم ) اونم رفتارش فوق العاده میشه و میگه یعنی من خوبم؟کلی ذوق میکنه؛

🍃و اینکه وقتی چیزی برای خودش میخره اول از من میپرسه که بخرم یا نه منم کلی علاقه نشون میدم که اره بخر حتی اگه اونموقع وقت خرید نباشه از نظر مالی ...

اینجوری خیلی دوست داره و شارژ میشه و سریع میگه بریم برای توم هرچی میخوای بخرم
من برعکسشم اون اوایل که بی تجربه بودم امتحان کردم که نتیجه جالبی نداشت اما اینجوری هوای منم داره در نتیجه اقتدارشم حفظ میشه و هردومون خوشحالیم.

­سیاست_داشته_باش#  

به نظر من یکی از چیزایی که اقتدار مرد رو بالا میبره اینه که اگه تصوراتی راجع به خودش داره ما هم به شدت تاییدش کنیم مثلا اگه فک میکنه توی مشکلات کامپیوتری خیلی باهوشه ما باید صد برابر این حس رو تایید کنیم

👈مثلا بگیم تو باهوش ترین مردی هستی که تا به حال دیدم

یا مثلا وقتی میاد درب قوطی کنسرو رو باز کنه بگیم عجججب زور بازویی ماشالاا هزار الله اکبر آدم غم نداره وقتی مرد تو خونه ش باشه

👈نکته دومی که خیلی از اقایون خوششون میاد

مشورت کردنه ...

حتی اگه مطمئنیم چه نظری دارن حتی اگه کار خیلی کوچیکی میخوایم انجام بدیم قبلش بریم بگیم به نظرت در مورد فلان چیز چیکار کنیم چون تو خیلی با تجربه ای همیشه راهکارای خوبی داری نظرت برام مهمه

👈یا مثلا وقتی بچه مون اَزمون یه چیزی میپرسه بگیم نظر من اینه...

اما باید ببینیم پدرت چی میگه اون بهتر میدونه چیکار کنیم 

✔در مورد این که چه کارایی اقتدارشونو زیر سوال میبره؟؟؟ از دید من سرزنش کردن خیلی اونا رو میشکنه مثلا یه اشتباهی مرتکب شده و ما به جای این که بگیم فدای سرت ... برای همه ممکنه پیش بیاد ...

میگیم تو همیشه بی عرضه بازی درمیاری ... یا میگیم بازم دردسر درست کردی ...

این حرفا برای یه مرد مثل اینه که به یه خانوم بگیم چقد تو زشتی

👈سرزنش کردن توی روابط خصوصی هم شامل میشه مثلا اگه رفتارمون یه جوری باشه که حس کنه از بودن با اون لذت نمیبریم یا خدای نکرده بگیم تو نمیتونی منو راضی کنی کلا نابود میشه با این حرف و ممکنه به سمت کسی دیگه کشیده بشه

انشالا که همه خانومای گل هوای اقتدار قهرمان زندگیشونو داشته باشن😊

مساله اینکه چاق بودن دلیلی بر این نیست که همسر یه خانم بهش بی علاقه باشه یا ترحم کنه کسی که از چاقی ...

چاقی باعث بیماریه اگه کسی دوست داره هم جای سوال است واقی با تپلی فرق داره چاقی همونه که دکترا قبول ندارند مگه انسانی بیماری دوست داره پس انسانی چاقی زیاد هم دوست نداره دیگه تحرکش کم میشه نمیتونه راه بذه تنگی نفس میگیره چاقی نشانه اینکه طرف مواظب سلامتیش نیست بذاش مهم نیست .تپلی قشنگه واقی اصافه وزن بد در همه جا مثله مستطیل

­ سیاست_داشته_باش#   به نظر من یکی از چیزایی که اقتدار مرد رو بالا میبره اینه که اگه تصو ...

نکته دومی که خیلی از اقایون خوششون میاد

مشورت کردنه ...

حتی اگه مطمئنیم چه نظری دارن حتی اگه کار خیلی کوچیکی میخوایم انجام بدیم قبلش بریم بگیم به نظرت در مورد فلان چیز چیکار کنیم چون تو خیلی با تجربه ای همیشه راهکارای خوبی داری نظرت برام مهمه.  دوست داشتم قشنگ بود اسی ممنونم

چاقی باعث بیماریه اگه کسی دوست داره هم جای سوال است واقی با تپلی فرق داره چاقی همونه که دکترا قبول ن ...

باعث بیماری هست 

و قطعا کسی که چاقه هم آیینه داره هم عقل 

به نظرم متوجه میشه که براش بده یا خوب 

منظور کلی حرف من اینکه چاقی دلیلی بر تحقیر و دو دستگی در سیاست های خانم ها نیست!

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
نکته دومی که خیلی از اقایون خوششون میاد مشورت کردنه ... حتی اگه مطمئنیم چه نظری دارن حتی اگه کار خ ...

خوشحالم ک مطالب براتون مفید واقع شده عزیزم🙏🏻💜

باعث بیماری هست  و قطعا کسی که چاقه هم آیینه داره هم عقل  به نظرم متوجه میشه که براش بده ...

چرا ما خانمها احساس میکنیم اگه زشت باشیم مردمون دوستمون نداره منظورشون اینه که اگه زشت هم باشیند مرده بخاطر این رفتارتون عاشقتونه نه بخاطر زیباییتون یکی نمره زیبایی داره حالا یکم خوش اخلاق که دیگه عالی یکی نه زیبایی انچنانی نداره اما اخلاقش و رفتارشو عالیه .تمام زنها خودشون احساس میکنن اگه زشت باشند تو اخلاق و دوستداشتن همسرشون مهمه ایشون میگه نه اونقدر هم مهم نیست ما زنها چاقیو و سیاهی را زشت میدونیم ذاتن 

باعث بیماری هست  و قطعا کسی که چاقه هم آیینه داره هم عقل  به نظرم متوجه میشه که براش بده ...

چرا برا مردا چاقی زشته شکم بزرگ و زشت برا خانمها هم زشته تناسب اندام حتی در وزن بالا چاقی حساب نمیشه چاقی اندام بی تناسب و بزرگ شکم و پهلو همه جا .تازه پرخوری زشته .

چرا ما خانمها احساس میکنیم اگه زشت باشیم مردمون دوستمون نداره منظورشون اینه که اگه زشت هم باشیند مرد ...

پس طبق این حرفاتون چاق ها عموما زشتن؟

بالاخره هر کس یه طرز فکری داره دیگه 😄🌱

پس طبق این حرفاتون چاق ها عموما زشتن؟ بالاخره هر کس یه طرز فکری داره دیگه 😄🌱

دقیقا چون افراد چاق بی تناسب اندام مریض میشند و قند و پا درد  دکترا عالم همه میگند زشته چاق زیادی بیماری داره تیرویید یا دیابت یا پرخوری چاق که ورزش هم بذه میشه تپلی و خوشگل