2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من زدم ولی باید توجه داشت بینی یکم گوشتی و پوست بینی ضخیم باشه نه نازک ۵ باری بهم تزریق کردن که ...

سلام عزیزم،ببخشید چند سوال داشتم، شما از ماه چندم زدید ،و هر سری که می زدید کوچک تر میشد، و اینکه کورتون باعث شد بینیتون سر بالا بشه یا نه، چون من دوست ندارم بینیم سربالا بشه، واینکه وقتی می دید سریع ورم می خوابید یا طول میکشد

سلام عزیزم،ببخشید چند سوال داشتم، شما از ماه چندم زدید ،و هر سری که می زدید کوچک تر میشد، و اینکه کو ...

عزیزم کورتون رو یکم بالاتر از نوک بینی تزریق میکنن واس وقتیه که ورم مونده ،کورتون فقط واس ورم کار میکنه و ربطی به سر بالا ‌کردن بینی نداره ،بعد تزریق چون انجام شده هنوز ورم داره تا دو سه هفته درست میشه

عزیزم کورتون رو یکم بالاتر از نوک بینی تزریق میکنن واس وقتیه که ورم مونده ،کورتون فقط واس ورم کار می ...

عزیزم از ماه چندم زدید ، من نوک بینیم گردی و بزرگ شده

نه مونده

سلام عزیزم من امشب کورتون تزریق کردم بعد از 10 ماه ک از عملم می‌گذشت ولی دکتر تزریق رو سمتی انجام داد ک ورم نداشت چون من بینیم ورم یکطرفه داره ی مقدار الان خیلی نگرانم که چرا اینجوری تزریق رو انجام دادن نکنه همون سمتی ک ورم نداشت گود بشه 🤦‍♀️💔

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
سلام عزیزم من امشب کورتون تزریق کردم بعد از 10 ماه ک از عملم می‌گذشت ولی دکتر تزریق رو سمتی انجام دا ...

سسلام نگران نباش من تو مطب دو نفر و دیدم اصلا گود نشده بود برای منم اون گودی م اومده بیرون بعد هفت ماه