2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو وضو بگیر نماز استغاثه به امام زمان رو بخون تو اینترنت سرچ کن چجوری باید بخونی 

بعدش بشین قشنگ دردودل کن با امام زمانت بهت قول میدم انقدر سبک میشی مثل پدر مهربونه آغوشش رو برات باز میکنه و غم های روی دلت رو برمیداره فقط کافیه ازش بخوای و بهش اعتماد کنی و منتظر باشی که کمکت کنه 

خوبه نتیجه گرفتی میشه معرفی کنی

اینجا اکثرا خودشونن خواهر الکی دل خوش نکن من ۸۰۰ دادم سال ۹۵ جوابمم نداد طرف دیگه دعانویس خوب میخوای برو کرج دنبالش بگرد من خودم شمالم اونجا کار انجام دادم برای ازدواجم

ذات خوب پشتش خداست♥️

اسی داشتم یه تاپیک میخوندم مال سال 98 راجب به ذکری که معجزه میکنه. میگفتی که از خدا حاجتت رو میگیری و.... نمیدونم چی شده اومدم دیدم جدیدا داری همش دنبال دعا نویس و... میری دلم گرفت چون با حرفای تو اون تاپیکت به اعتقاداتت غبطه خوردم. نمیدونم چیشده و چی بهت گذشته که به اینجا رسیدی ولی اینو مطمینم اگر از ته دل به خدا توکل کنی و خودت بسپری دستش به همه داده ها ونداده هاش از ته دل راضی باشی همچین همه چی درست میشه خودت هم تعجب میکنی. با خدا دوست باش و خودت بده دستش، دیگه نگران هیچی نباش یعنی یه جوری دلت اروم میگیره  برات از ته دل دعا میکنم عزیز

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
اسی داشتم یه تاپیک میخوندم مال سال 98 راجب به ذکری که معجزه میکنه. میگفتی که از خدا حاجتت رو میگیری ...

فهمیدم چه بلاهایی سرت اومده ولی خواهر گلم وعزیز دل این راهش نیس، خیلی برات دعا میکنم اگر لایق باشم 

عزیز اگر خاطرات بدی رو یادت اوردم ببخش، حلال کن، ولی خیلی برات دعا میکنم. امیدوارم هرچی از خدا میخوایی بهت عطا کنه وبهت ارامش بده. 

اگر دعانویس قهار و قوی میخواید فقط مریم خانوم

به جااااان بابام درمان هر دردی دست این زن هست

به روش صبی و یهودی هم کار میکنه

واسه تغییر جنسیت بچه سه چهار تا نمونه ازش به چشم خودم دیدم

09379570528

گنج و زیر خاکی به وسیله موکل در میاره

بازگشت معشوق برای خودم زد طرفم با التماس برگشت

مهر و محبت زن و شوهرش حرف نداره

باطل سحر میزنه تمام سنگینی های زندگی ادم رفع میشه

هرچی بگم کم گفتم

دفع همزادم برای دوستم انجام داد که باعث بخت گشاییش شد و بعد ۴۰ سال ازدواج کرد

شمارشو میدم حتما ایشاالله گره از کار تک تکتون باز بشه

09379570528

مریم خانوم

یه خانمی هست دعانویسه خیلی دعاهای رحمانی خوبی میده.زود نتیجه میده .قیمتش هم مناسبه.ولی به زنگ جواب نمیده اگر زنگ بزنید عصبانی میشه. فقط از واتس اپ یا ایتا بهش پیام بدید.09127865938