راستش من حسابدارم و اکثر جاها حقوق بالای 10 تومن به حسابدار میدن من امسال چند تا پیشنهاد کار دیگه هم توی رنج حقوق 11 و 12 تومن داشتم ولی قبول نکردم جاهای معتبر و معروفی هم بودن ولی حجم کارشون زیاد بود و پنجشنبه ها هم باید میرفتم سرکار و مرخصی سخت میدادن و .... به همین خاطر قبول نکردم الان اینجایی که هستم قرار بود ماه بعد صحبت کنم که حقوقم رو بالاتر ببرن ولی الان این پیشنهاد کاری که شده با این حقوق و 3 روز در هفته وسوسه ام کرد که از اینجا برم راستش بین حقوق بیشتر و تعداد روزهای کار کمتر من ترجیح میدم روزهای کمتری در هفته برم سرکار ولی همین حقوقی دارم داشته باشم
پیشنهاد کار جدید هم از نظر اونی که معرفی کرده معتبر و خوب هست چون قبلا یه جای دیگه بهم معرفی شده بود چون کارمند خانم نداشتن نرفتم ولی اینجا میگه اکثر کارمندهاش خانم هستن
ولی من محیط کار الانم رو خیلی دوست دارم و کلا از وقتی شروع به کار کردم اینجا بودم و توی مرخصی دادن و گاهی وقتا پسرمم میارم پیش خودم و اینجور چیزا باهام خیلی راه میان ولی محیط جدید نمیدونم چجور جایی هست و چه آدمهایی اونجا هستن و به قول شما از کجا معلوم بعد چند ماه اخراجم نکنن و ....
واسه همین خیلی دودلم خودم پیش خودم میگفتم اگر حقوقم رو بیشتر نکردن بعد عید میرم یه جای دیگه ولی الان واقعا دودلم