2777
2789

بهم یه پیشنهاد کار عالی شده ولی اینجایی که الان کار میکنم رو دوست دارم 

اینجایی که هستم ماهی 8 تومن میگیرم و از شنبه تا چهارشنبه از 7.5 تا 5 غروب سرکارم الان بهم یه پیشنهاد کار شده سه روز در هفته از 8 تا 4 با همون ماهی 8 تومن ولی انگار استرس دارم از طرفی محل کار فعلی ام رو دوست دارم چندساله اینجام و محیط کارش سالم و خوب هست کارم زیاد سنگین نیست از طرفی همیشه آرزوم بوده که یه کار نیمه وقت با حقوق خوب داشته باشم پرسنل اونجا هم اکثرا خانوم هستن و میگن محیط کارش سالمه شما جای من بودین چیکار میکردین خدایا چرا من اینقدر سردرگم هستم چرا نمیتونم یه تصمیم درست بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمو ول نمیکنم چون چند ساله هستی جا پات سفت شده اینجایی ک میخوای بری معلوم نیست تا کی نیرو میخوان و اصلا موندگار باشی یا نه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
کارمو ول نمیکنم چون چند ساله هستی جا پات سفت شده اینجایی ک میخوای بری معلوم نیست تا کی نیرو میخوان و ...

آره یکی از استرس هام هم همینه ولی کسی که پیشنهاد کار رو داده میگه این شرکته از سال 93 تابحال داره رسمی کار میکنه و در زمینه تجهیزات تشخیص طبی هست و جای معتبری هست 

آره یکی از استرس هام هم همینه ولی کسی که پیشنهاد کار رو داده میگه این شرکته از سال 93 تابحال داره رس ...

قرارداد چندماهه میبندن

شاید بعد چندماه گفتن نیا اخراجی

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
قرارداد چندماهه میبندن شاید بعد چندماه گفتن نیا اخراجی

نمیدونم میگن دایمی احتیاج دارن ولی خوب من که نمیشناسمشون از همین چیزا میترسم شما اگر جای من بودین این کار فعلی رو که خوب جا افتادم و چندساله اینجام و محیط سالمی داره به خاطر 2 روز کمتر کارکردن ول میکردین برین یه جای جدید ؟ البته اونجا هم یه آشنا معرفی کرده و از اونجا خیلی تعریف میکنه

نمیدونم میگن دایمی احتیاج دارن ولی خوب من که نمیشناسمشون از همین چیزا میترسم شما اگر جای من بودین ای ...

ببین اونجارو واسه چی ب شمامعرفی کردن؟

چراحقوقش حتی از اداره کارم بیشتره؟

اینامشکوکه

ب قول شوهرم میگه اگه خوب بود نمیزاشتن ب مابرسه

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
ببین اونجارو واسه چی ب شمامعرفی کردن؟ چراحقوقش حتی از اداره کارم بیشتره؟ اینامشکوکه ب قول شوهرم م ...

راستش من حسابدارم و اکثر جاها حقوق بالای 10 تومن به حسابدار میدن من امسال چند تا پیشنهاد کار دیگه هم توی رنج حقوق 11 و 12 تومن داشتم ولی قبول نکردم جاهای معتبر و معروفی هم بودن ولی حجم کارشون زیاد بود و پنجشنبه ها هم باید میرفتم سرکار و مرخصی سخت میدادن و .... به همین خاطر قبول نکردم الان اینجایی که هستم قرار بود ماه بعد صحبت کنم که حقوقم رو بالاتر ببرن ولی الان این پیشنهاد کاری که شده با این حقوق و 3 روز در هفته وسوسه ام کرد که از اینجا برم راستش بین حقوق بیشتر و تعداد روزهای کار کمتر من ترجیح میدم روزهای کمتری در هفته برم سرکار ولی همین حقوقی دارم داشته باشم 

پیشنهاد کار جدید هم از نظر اونی که معرفی کرده معتبر و خوب هست چون قبلا یه جای دیگه بهم معرفی شده بود چون کارمند خانم نداشتن نرفتم ولی اینجا میگه اکثر کارمندهاش خانم هستن 

ولی من محیط کار الانم رو خیلی دوست دارم و کلا از وقتی شروع به کار کردم اینجا بودم و توی مرخصی دادن و گاهی وقتا پسرمم میارم پیش خودم و اینجور چیزا باهام خیلی راه میان ولی محیط جدید نمیدونم چجور جایی هست و چه آدمهایی اونجا هستن و به قول شما از کجا معلوم بعد چند ماه اخراجم نکنن و ....

واسه همین خیلی دودلم خودم پیش خودم میگفتم اگر حقوقم رو بیشتر نکردن بعد عید میرم یه جای دیگه ولی الان واقعا دودلم