2777
2789

یبار یکی(البته یبار نبود هربار میومد بهم میگفتش و دلمو میشکست و مامان بابامو مینداخ به جونم) تو یه مسئله ای زندگیم بهم سرکوفت زد باهاش دعوا کردم از خونمون با ناراحتی بیرون رف منم خیلی ناراحت بودم با خودم گفتم پیرزن خرفت امیدوارم دیگه نتونی بیای خونمون زر بزنی

یه هفته بعد سکته مغزی کرد لال و فلج شده 😭😭😭😭

خدا میدونه چقد نارااحتمممم😭

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 
باید رابطه رو باهاش کمرنگ کرد اگه امکانش هست این بهترین راه

خواهر من تاپیکامو بخونیکسال کامل باهاش کمرنگ کردم تو کتش نمیرفت و بدتر میشد مجبور شدم من یه ادم خوشم از درگیری نمیاد مجبورم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار یکی تو یه مسئله ای زندگیم بهم سرکوفت زد باهاش دعوا کردم از خونمون با ناراحتی بیرون رف منم خیلی ...

اره اومد خونمون زندگیم  مسخره کرد بعدم راحو میگه مت با تو نبودم با برادرم بودم

اره اومد خونمون زندگیم  مسخره کرد بعدم راحو میگه مت با تو نبودم با برادرم بودم

ولش کن اهمیت نده اگرم باهاش دعوا کردی ک دیگ بهش فک نکن

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد