2777
2789
عنوان

پدرم دیشب راضی ازدواج برادرم شد ولی....🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 55 پست

اگه خدانکرده روزی داداشت پشیمون بشه و ضربه بخوره کل خانواده درگیر میشن و باید تاوان پس بدن اما اگه انتخابش خوب باشه ک ان شااله باشه نگرانی نداره

فقط حواستون ب مهریه باشه ک بالا ننویسه چون خطریه⛔

میدونم دلتون میخواست مثل پسرای دیگه ازدواج کنه ولی خب قسمتش بوده ما تو فامیل دو مورد داریم همین طور ...

دریتع اما طاهر زندگی مردم با باطنش فرق می‌کنه گاهی ما آدما اشتباهی میکنیم که دیگه از سر احساس حقارت حاضر به اعتراف نیستیم و میشیم یه سیب که از درون گندیده است 

ولی گاهی هم طرفین اینقدر درک و شناخت از هم دارن و به بلوغ رسیدن که بهترین تصمیم رو میگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین ها میشه میشیم جهان سومی

چه ایرادی داره آدم ها عاشق هم بشن

مگه همین اتفاق ها برای دخترهای دیگه تنی افته که با مرد بزرگتر از خودشون و با یه بچه ازدواج میکنن

خودتون باید تبعيض جنسیتی رو بزارید کنار و مردها رو شاخ نکنید

یکم تفکر لطفا

هیچی 😓
خب همین ها میشه میشیم جهان سومی چه ایرادی داره آدم ها عاشق هم بشن مگه همین اتفاق ها برای دخترهای د ...

یکم لطفا سطح روغنفکریتونو بیارید پایین خودتو بزار جای من ببین داداشت همچین ازدواجی میخواد داشته باشه ببینم بازم اینقد روغنفکر فکر میکنی تهشم هشتگ تفکر بزنی یا نه...

اسی خانمای مطلقه تجربه بیشتری دارند و از طرفی هم چون یک ازدواج ناموفق داشتن توی زندگی بساز ترند البته اونایی که ذات درستی دارند و آدم حسابی‌ن 

بد به دلت راه نده ایشالله خوشبخت میشن 

دریتع اما طاهر زندگی مردم با باطنش فرق می‌کنه گاهی ما آدما اشتباهی میکنیم که دیگه از سر احساس حقارت ...

الان دیگه نزدیک ۱۰ساله ازدواج کردن اگر موردی بود بالاخره فامیلیم بگوش می‌رسید 

زمانیکه خواستن عقد کنن زن عموم دوراز جونش تا مرز سکته رفت بزور بردنش محضر اما خب الان همه جا مهمونیا باهمدیگر هستن و کسی بد عروس خانومو نمیگه

انشالله که خوشبخت باشن 

خانواده پسر بنظرم حق داره ناراحت باشه همونطور که اگر دختر با مرد زن طلاق داده و بچه دار ازدواج کنه باعث ناراحتی میشه

من واقعا برام خوشحالی و خوشبختی داداشم مهمه چرا اینقد لحنت بده؟!

لحن خیلی مهم نیست طرز تفکر ادمه که مهمه شما راضی برادرت بدبخت بشه فقط به خاطر اینکه به حرف شما برسه بجا این کارا پشتش باش اون انتخابشه چه درست چه غلط پس چه بهتره که تو شرایط سخت بجای این کارا حامی برادرت باشی نه بشی یه زخمی براش

بچه ام داشته؟

نه 

ولی میدونم اگرم داشت بازم برامون فرقی نمی‌کرد

چون خیلی وقته فکرهای پوسیده رو انداختیم دور

چون همون زنه و بچه کوچیکه هم حق زندکی دارن

و یه مرد بالغ حق انتخاب‌ 

چون بچه ی کوچیک نیستن 

به بلوغ رسیدن 

اگر جدا بشن بازم مشکلی نیست 

توی اطرافیانتان چقدر طلاق و جدایی هست اینم یکیش

پس سخت نگیریم به هم

پس یه لحظه باید خودمونو بکشیم کنار و فقط نگاه کنیم

بزاریم آدم ها زندکی کنن

هیچی 😓
از لحن پز از کینتون

لحنم به خاطر حرصیه که به اون خانم دارمه که افتاده وسط زندگی یه پسر مجرد....هرکسی باید با هم سطح خودش باشه من نمیگم اون خانم حق زندگی و ازدواج نداره میگم چرا باید خودشو بندازه وسط زندگی یه پسر مجرد ۴ سال کوچیکتر از خودش و کارایی بکنه که پسر رو با خانوادش دشمن کنه...