2777
2789

سلام امروز رفتن تعویض پلاک قیمتش ۲۰میلیون بالاتر رفته.

آخه مگه میشه تو دوروز

خیلی ناراحتم خیلی. ینی میشه خدا از جای دیگه بهمون برگردونه

ما هروقت میخواییم بفروشیم ارزون میفروشیم میخریم گرون میخریم دیگه خسته شدم. هرکاری میکنیم اشتباهه

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

فدات سرت بهش فک نکن ما که ورشکست شدیم نزدیک 400میلیون طلاهام رفت پای بدهی های که هیچ سودی ازشون نبرده بودیم😐🥲

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه شده بهش فکر نکن بعدم موقتیه احتمالا بیاد پایین دوباره

بخدا قلبم داره کنده میشه تعجب میکنم از اینکه هرکاری میکنیم اشتباهه. هرکاری....

ماشین فروختنمون اشتباه محض بود وقتی تکلیف خریدنش هنوز معلوم نیست 

متاسفانه شرایط جامعه افتضاحه هیچ نظارتی نیست و قیمتا دست دلال هاست 

انشاالله شرایط برای همه بهتر شده دلم دو سه سال ثبات میخواد که هر روز تکون نخوریم و استرس و.....

انشاالله برای شمام خیر بشه

فدات سرت بهش فک نکن ما که ورشکست شدیم نزدیک 400میلیون طلاهام رفت پای بدهی های که هیچ سودی ازشون نبرد ...

اییی خدااا ضرر خیلی تلخه. من دارم میسوزم با پای خودمون خودمونو میندازیم تو چاه آخه مگه یه آدم چندبار اشتباه میکنه. 

ما پنجشنبه ماشینو فروختیم ۲۲۸تومن. الان این قیمت اصن نیست. کوییک بود 

برا من یه تومنم پوله چه برسه ۲۰ میلیون 

بخدا قلبم داره کنده میشه تعجب میکنم از اینکه هرکاری میکنیم اشتباهه. هرکاری.... ماشین فروختنمون اشتب ...

خب بی فکری کردین ۔ اگہ قرار بودہ ماشین دیگہ ای بخرین باید ھمون روز اقدام میکردین

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اینقدر کہ این یہ ھفتہ ماشین رفت بالا ۔  قشنگ چھل پنجاہ تومن ماشینای صفر جابجا شدن

اره ماشینی که ما پرسیدیم ۳۸۰ الان ۴۳۰ تومنه. 

خیلی ناراحتم خیلی پریشونم ما برا  تومن به تومن اون کوییک زجر کشیدیم تا پولشو جور کنیم بتونیم بخریم.

اییی خدااا ضرر خیلی تلخه. من دارم میسوزم با پای خودمون خودمونو میندازیم تو چاه آخه مگه یه آدم چندبار ...

دقیقا ما هم قبل این ضرر مالی کلی کار های دیگه اومد سرمون 

من تنها ناراحتیم تو این ضرر این بود که به شوهرم گفت این کار رو نکن و اون گفت چشم 

ولی بدون اطلاع من انجام داده بود

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
خب بی فکری کردین ۔ اگہ قرار بودہ ماشین دیگہ ای بخرین باید ھمون روز اقدام میکردین

ما حتی ندونستیم داریم چیکارمیکنیم. دنبال ماشین بودیم اما نمیدونستیم چی بخریم مدام از این شاخه به اون شاخه میپریدیم.

آخرم تصمیم گرفتیم ثبت نام کنیم اما هنوز میگن معلوم نیست کی سایت باز بشه.

اخه وقتی سایت باز نشده مگه خر بودیم ماشین زیرپامونو فروختیم.

آدم چقدر باید ساده باشه الان من با یه بچه سه ساله چیکارکنم. 

ما سه ماه پیش خونه ۵۰ متریمونو فروختیم ۱میلیاردو۹۰۰

خیلی هم تحقیق کردیم که به قیمت باشه

اونیکه از ما خرید یه ماه نشد فروخت ۲میلیاردو ۲۵۰ میلیون(ما هنوز تو اون خونه نشسته بودیم) بدون اینکه حتی دست به خونه بزنه یه کابینتی عوض کنه یا حتی رنگ کنه

انقددددد شوهرم حرص خورد

من گفتم فدای سرت ما تلاشمونو کردیم تحقیقمونو کردیم اون پول روزی ما نبود

دقیقا ما هم قبل این ضرر مالی کلی کار های دیگه اومد سرمون  من تنها ناراحتیم تو این ضرر این بود ...

اما فروختن ماشینو من بیشتر مقصرم من بهش گفتم بفروش.

چون دوهفته هرروز دنبال ماشین بودیم اما چون باید ماشینو تبدیل به پول میکردیم سرگردون بودیم میترسیدیم فروش نره. 

اصن تصمیممون ثبت نام نبود اگه قرار بود ثبت نام کنیم محال بود ماشین بفروشیم فعلن. 

من بهش گفتم بفروش پنجشنبه بهش گفتم همین امروز بفروش تا بریم دنبال ماشین

براش نزدیک ۳میلیون خرج کرده بود روکش و اینا.. ۱۵۰ لیترم بنزین داره کارتش چون کارت سوختمون دیراومد. 

این اشتباهم رفت کنار اشتباهای دیگمون 

اما فروختن ماشینو من بیشتر مقصرم من بهش گفتم بفروش. چون دوهفته هرروز دنبال ماشین بودیم اما چون باید ...

خوب موقع خرید با ماشین جدیده طاق میزدین .چرا زودتر فروختین؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
ما حتی ندونستیم داریم چیکارمیکنیم. دنبال ماشین بودیم اما نمیدونستیم چی بخریم مدام از این شاخه به اون ...

خدا بزرگہ عزیزم ۔ دیگہ متاسفانہ اتفاقیہ کہ افتادہ ۔ سرتون سلامت باشہ ۔ اینطوری فکر کن کہ قطعا خیریتی تو کار بودہ و قرار بودہ اتفاق بدی براتون بیفتہ و شما دفع بلا کردین ۔۔۔ 

من شوھرم تو کار ماشینہ ۔ در جریان بازار ھستم ۔ الان ھیچکس فروشندہ نیس ۔  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...