گلوم تهش ورم کرده و نقطه های سفید زده متاسفانه باردارم نمیتونم دارو بخورم بخدا از شدت درد چند شبه خواب ندارم، نمیتونم غذا بخورم درد دارم اشتهام کم شده حتی آب دهنمو به زور قورت میدم و درد میکشم بخاطره خدا برام حمد بخونی هرکسی یه نفسی داره شاید خوب بشم 🙏😔
عزیزم دکتر رفتی؟ عفونت ممکنه بزنه به کیسه اب باید دارو مصرف کنی همه داروها که تو بارداری غیر مجاز نیستن
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
من ۵ تا برات خوندم خدا شفات بده عزیزم مایعات گرم زیاد بخور اب نمک گرم خیلی غرغره کن فورا خوب میشی به امیدخدا
برای منم شما لطفا دعا کن که مادر بشم ۱۲ سالههههه گرفتارم
یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲 برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟ ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️