2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبخت گناه داره بزار زندگیشو بکنه توی طبیعت

همه چیو نمیارن خونه ک

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

دوست من داره اکثرا تو قفسه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

اهلی نمیشه ی جورایی خیلی خیلی کم نیمه اهلی،بازیگوشه و اینکه ببخشید ادرار و مدفوعش قابل کنترل نیس همه جا میریزه تو قفسم ک گناه داره نگه داری در کل مناسب نیس و غیرقانونی هم هستش چون نسلش در حال انقراضه

گناه داره حیوونی که مال جنگله باید همونجا بمونه

نسلشم در حال انقراضه به همین دلیل نگه داشتنش قانونی نیست واقعا خودخواهی هست اینکار که به خاطر لذت خودمون حیوون بیچاره رو اسیر کنیم 

حیوونایی اهلی که عادت دارن با انسان ها زندگی کنن فکر میکنم گزینه بهتری باشن مثل سگ یا گربه 

🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه  .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.
جنگل های بلوط دارن بخاطر این نابود میشن بعدم تمام زندگیت میجوه من دوستم داشت امد بود خونه دیده بود ی ...

اره یه ویدیو دیدم که شکارچیای بیوجدان چه رفتار وحشیانه ای باهاشون داشتن و تعداد زیادشونو تو قفس کرده بودن به بدترین شکل ممکن جیگر ادم کباب میشد از دیدن حیوونای زبون بسته🥺

🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه  .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.
اره یه ویدیو دیدم که شکارچیای بیوجدان چه رفتار وحشیانه ای باهاشون داشتن و تعداد زیادشونو تو قفس کرده ...

خدا براشون نسازه🙂

ایمَه وَ جَهَنِم ترسِنِن چَمان ایرَه بِهِشتَه..!😹🚶‍♀️

نکنید توروخدا سنجاب نخرید نمیدونی. چقدر ظلم میکنید هم در حق اون حیوون هم خودتون اصلا اهلی نمیشه 

بخاطر کم شدن این حیوونا جنگلای بلوط دارن از بین می‌رن 

وقتی قشنگه مه تو محیط زندگی خودش باشه 

میدونی چطور میگیرنش؟؟ 

افراد محلی می‌رن زیر درختو اآتیش میزنن بعد لالا درخت تله میزارن وقتی سنجاب می‌خواد فرار منه میفته تو تله 

ممکنه بچه هاشم تو لونه باشن که بی مادر میشن و میمیرن