2777
2789
عنوان

دوستان مشکل گشنگیم حل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 32 پست
آخرین روزی ک خونه ی مادرشوهر موندم که اونم ب اصرار خودش بود  ظهرش ک رسیدم خونشون توی یه بشقا ...

دیگه واسه پسرش وقتی تن ماهی میذاره ته ته دست ودلبازی وهنرشه...نمیدونم بعضیا چه عقده ای دارن که هیچوقت درمان نمیشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دیگه واسه پسرش وقتی تن ماهی میذاره ته ته دست ودلبازی وهنرشه...نمیدونم بعضیا چه عقده ای دارن که هیچوق ...

خساست هم حدی داره خیلی وقتا یه غذای گوشتی ک میذاره اینقده از مضرات پر خوری میگه اینقد از مضرات گوشت میگه میگه که ادم روش نشه ادامه بده غذاشو...یار مرغ اورد جلوم بعد شروع کرد از همون لقمه اول گفت و گفت.و گفت که بلاخره پدرشوهرمم که همیشه پشتش بود صدلش دراومد گفت بذار بخوره بنده خدا رو خجالت زده کردی😒

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خساست هم حدی داره خیلی وقتا یه غذای گوشتی ک میذاره اینقده از مضرات پر خوری میگه اینقد از مضرات گوشت ...

دیگه وقتی این رفتارا رو ازش دیدم همیشه بش میگم ممنون سیرم و واقعا اگه گشنه هم باشم خودمو با یه چیزای دیگه سیر میکنم یا قبل از رفتن خونه غذا میخورم که اونجا مجبور نشم سر سفرش برم...بعد ازون همیشه اصرار اندر اصرار که بیا بخوووور (البته بیشتر جلو جمع خیلی تعارف میزنه)

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃