2777
2789

اول بگم که لباس ،یه سارافون مشکی بلند با زیر سارافونس توسی و شال توسی پوشیدم 🤣

الان میگید چرا اونا نه 

اخه اونا یکیش زیاد عروسانه بود یکیشم زیادی مشکی

بعدش همین که اومدن نشستن برقای خونمون رفت 🤣

بیاید تا بگم بقیشو

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

آره بودم تو تاپیکت بعد ۵ ساعت عکس گذاشتی 😒😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

خو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیشناسم😐

تاپیک قبلیم و بخون قشنگم

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
آره بودم تو تاپیکت بعد ۵ ساعت عکس گذاشتی 😒😂

اخه معمولا تو تامیک من پشه پر نمیزنه رفتم اومدم دیدم یا خدا 🤣

به سلامتی عکس بده از تیپت😍

سلامت باشیی انقد یهویی عوض کردم نشد عکس بندازم 

ولی فردا یا پسفردام میان باز اونموقه شد میگیرم 

بعدش با نور گوشی یکم سلام احوال پرسی کردیم خداروشکر ۵ مین بعد برق اومد 

بعدش خواهرم پاشد پذیرایی کنه هول شده بود قبل تعارف  شکلات و شیرینی رفته بود میوه بیاره 🤣

ولی بعدش همه چی خوب پیش رفت 

قرار آشنایی بیشتر گذاشتن 

اقا دومادم سرکار بود شیفتش بود نیومده بود 🥲😅

میگم بده جلسه بعدی همون لباسارو بپوشم؟