2777
2789

من فرزند اولم و رسم و رسومات ازدواجو نمیدونم 

چندوقته که با یه نفر آشنا شدم و الان میخوایم استارت رسمی کردن رابطه رو بزنیم ولی نمیدونم رسم و رسومات چجوریه نامزدی حدودا چقد برای نامزدم و خودم خرج داره چی باید بخریم چه کارایی باید بکنیم ترتیب مراسما چطوریه؟ کی ازمایش میدیم؟چمدون بردن تو چه مراسمیه؟ نشون کردن یعنی چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رسم داریم لباس و مثلا وسایل مورد نیاز اقا رو میگیرن اقاهم وسایل خانوم  با انگشتر نشون گل و کیک و قند معمولانم خونه خانوم این جشن مگه خودشون به توافق برسن تالار باشه 

وسایل یعنی چی میخرن ؟

مثلا عطر ساعت ریش تراش کمربند کروات لباس کفش هرچیزی به اقا مربوط باشه

برای خانومم انگشتر یا دستبند نشون 

لوازم ارایشی ساعت عطر حتی من از این ربدوشام دیدم ببرن لباس مجلسی کفش و کیف قران و قند کیک و دسته گل و گل 

فارسم توی منطقه ی ما رسم مفصل برای عروسی نداریم در حد یه جشن اول کار که اسمشو نمیدونم و یه جشن عروسی

حالا کلیات رسم رو بهت میگم البته برای هر خانواده متفاوته

اول میان خوستگاری صحبت مهریه وهمه چیز هستش و یعنی شناخت دو خانواده و وقتی در جلسه خواستگاری بله رو دادین 

مراسم بله برون هستش که هر خانواده مهمونای خودشونو دعوت میکنن و میان خونه شما و چادر و شال سفید حلقه ازدواج و وسایل های بله برون ک شامل قند و جا حلقه و اینا برو گوگل نگاه کن میارن و شمارو نشون میکنن بعد بله برون هم آزمایش میدین عقد مختصری تمام 

اما خرید چمدون و اینا قبل عروسی چند ماه مونده به عروسی پسر برای دختر و دختر برای پسر خرید میکنن

عزیزم شما ک بینیتو عمل کردی،راضی هستی؟میشه از بینیت عکس بدی خواهش میکنم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸