2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه سر هرررر چیزی که شوهرم میخرید ازش تشکر میکردمو بوسش میکردم همیشه میگفتم فدای مهربونیات بشم 

حتی ی شکلات ۲۰ تومنیم میخرید تشکر میکردم 

یروز که دعوامون شد وسط حرفاش بهم گفت من کلی خرجتو میدمو هیچ کس اندازه من خرجت نمیکردو فلان 

فک کرده بود سر لطف خرجمو میده 

منم گفتم اگه خرجمو میدی لطف نمیکنی وظیفته اگه من ازت تشکر کردمو قدردانی کردم فقط سر شعورم بوده ولی الان میبینم اشتباه فهمیدی همونجور که من یسری وظایف دارم تو هم یسری وظایف داری بس منت خرج و مخارجو نزار 

بعد از اون قضیه دیگهههه تشکر نکردم اگه یچیزه بزرگ و با ارزش بخره ی تشکر خشکو خالی میکنم 

نه این تشکر نکرد اصلا حتی نگفت تو رو به زحمت انداختم  بنظرت دیگه براش کاری نکنم ؟ آخه هنوزم در ...

کمتر کار کن واسش مثلا اگه گفت اب بده بگو یه لحظه صبر کن کار دارم مثلا بعد چند دقیقه ببر واسش که فکر نکنه وظیفته هر چی گفت سری انجام بدی واسش 

کمتر کار کن واسش مثلا اگه گفت اب بده بگو یه لحظه صبر کن کار دارم مثلا بعد چند دقیقه ببر واسش که فکر ...

من مثل این اوسگولا قبل اینکه میگف خودم میاوردم 

بخدا خیلی از این مشکلا بخاطر خودمونه اگه کمتر رسیدگی میکردم الان حالم بهتر بود 

ممنون واقعا درست گفتی 💕

من مثل این اوسگولا قبل اینکه میگف خودم میاوردم  بخدا خیلی از این مشکلا بخاطر خودمونه اگه کمتر ...

اره گلم برا مرد ها زیادی کاری و کنی فک میکنن وظیفته در صورتی که داری بهشون لطف میکنی