2777
2789
عنوان

کسب درآمد در خانه بدون هزینه اولیه

| مشاهده متن کامل بحث + 38441 بازدید | 96 پست
اره بخدا خیلی دنبال کار بودم اینو پیدا کردم واقعن خوبه 

میشه یکم در موردش توضیح بدی 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی میکنم باید تصویر حدس بزنی هر روز لیگ داره وقت بزاری روزی یک تومن یا بیشتر بردی به دلار و یورو ه ...

از اینایی که اول خودت باید پول بزاری؟

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
از اینایی که اول خودت باید پول بزاری؟

برای خرید بازی از پشتیبانی باید 50هزار تومن پرداخت کنی 

داخل بازی ک میشی هم میشه پول بزنی سکه بخری هم میتونی سکه جمع کنی خودت زود ب زود هم سکه میده ولی واقعن خوبه

سلام خانوما منم یه ربات پیدا کردم تو تلگرام وقت بزاری کم ولی درامد داره واقعی ام هست واریز زدم تاحالا خوبیش اینه که نمیخاد خیلی زیاد بشه موجودیت تا برداشت کنه بالا 20یا25باشه میتونی برداشت کنی

اگ خاستین ی امتحانی بکنین بازم از هیچی بهتره😕

https://t.me/cashPoool_bot?start=cash_163924

نه عزیزم دروغی نگفتم آخه دلیلی به دروغ نیست نه شماره ای دادم نه چیزیو تبلیغ کردم من با 500 کلمه 450 ...

سلام من خیلی دنبال کار و درامد هستم میشه کمکم کنی این کاری که گفتین رو چه جوری شروع کنم ممنون میشم کمک کنین 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
عزیزم راحت برعکس فقط نباید عین خود جمله گوگل باشه می تونید از رو گوگل مطاله کنید کمی تغییر بدید به ز ...

سلام ، هنوز این شغل هستش؟؟یعنی انجام میدین؟؟؟بعد اینکه برای ثبت نام سرمایه ای نیازه؟؟؟من سه سال پیش برای شرکتی به طور مجازی تایپ میکردم ولی برای هر فایل ک میفرستاد و.....پول میگرفت میخوام بدونم برای شرایط شما هم همینطوره یا نه

من مدتیه با یه شرکت بزرگ و معتبر تولید کننده محصولات مراقبتی و سلامتی پوست و مو دارم کار میکنم.

علاوه بر درآمدی ک بهم میده حالم خیلی خوبه، پوست و موی خودمم عالی شده

۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹ زهرا پورموسوی هستم اگر دوسداشتید میتونم راهنمایی تون کنم

, سلام دوستان عزیز وقت بخیر این تبلیغ نیست و خودم دو ساله دارم استفاده میکنم و خواستم تجربه کسب درآمد رو به شما بگم ، با اپلیکیشن های زیر می‌تونید درآمدزایی کنید و من خودم به خانواده ام و دوستام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌معرفی کردم

عالیه ، کد معرف رو که بزنید به شما هدیه (پول)میده :

⭐میلی: خرید طلا به صورت میلی با قیمت مورد نظر

🎁کد معرف: milli-7trzl

⭐بلوبانک :(بانک سامان)  افتتاح حساب دریافت کارت فیزیکی با رنگ دلخواه و شیک.

🎁 کد معرف : M5HEVI

⭐بانکینو :(بانک خاورمیانه) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی سفید یا مشکی و با کلاس.

🎁کد معرف: 07AIHZ9

⭐آبانک:(بانک آینده) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی شیشه ای 😍 و شیک با رنگ های سفید ، سبز ، زرد

🎁کد معرف : t4mk7

⭐ویپاد :(بانک پاسارگاد) افتتاح حساب و دریافت فیزیکی کارت مشکی و باکلاس.

🎁 کد معرف: M60BQB

⭐توبانک : (بانک گردشگری) افتتاح حساب سپرده و با دریافت سود و دریافت فیزیکی کارت های شیشه ای رنگی و شیک .

🎁کد معرف : 88233146

اگه پول گرفتید واسم دعا کنید😍🙏

کد معرف هدیه نقدی اپلیکیشن صراف از صراف بدون قید و شرط پاداش نقدی دریافت کنید از طریق گوگل پلی یا بازار اپلیکیشن صراف رو نصب کنید کد معرف در اپلیکیشن وارد کنید 8fwz5

فقط در صورتی که کد معرف رو وارد کنید به شما اعتبار هدیه داده خواهد شد با وارد کردن کد معرف در اپلیکیشن صراف تا ۲۰،۰۰۰ پاداش نقدی دریافت کنید و افراد بیشتری معرف کنید درضمن تا سقف 100میلیون می توانید وام دریافت کنید