2777
2789

در رابطه با غیبت بود

اینکه یکی از اقواممون یه سری مشکلات براش پیش اومده بعد خانمه اومده پیش مامانم این مشکل رو گفته و من از مامانم پرسیدم و مامانمم هم برام تعریف کرد و گفت که کی مقصره

البته من قبلا از مشکلاتشون مطلع بودم ولی الان که بیشتر  فهمیدم

الان هم اعصابم خورده که چرا از مامانم پرسیدم غیبت شد و هم اینکه اعصابم برای اونا خیلی خورد شده 

واقعا نمیدونم چیکار کنم الان این حرفا که مامانم زد بهم غیبت هست؟؟؟؟

دارم دیوونه میشم 

اصلا چجوری میشه غیبت رو ترک کرد؟؟؟؟

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوست دارم که غیبت نکنم سعی کنم پشت کسی حرف نزنم منم لایک کن 

ولی بیا از این به بعد هر وقت خواستیم غیبت کنیم اون مکانو ترک کنیم بزنیم بحثو عوض کنیم بگیم به ما چه گناه این کارو نکنیم ذکر بگیم ان شالله که دیکه این کارو نمیکنیم ابجی جانم

آره غیبت میشه نپرس..هرچی کمتر بدونی برا ارامش خودتم بهتره

راه جبرانش چیه؟؟؟

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
منم خیلی دوست دارم که غیبت نکنم سعی کنم پشت کسی حرف نزنم منم لایک کن  ولی بیا از این به بعد هر ...

واقعا  خیلی دوست دارم که غیبت نکنم ولی بعضی وقتا نا خود آگاه توی شرایطش قرارت میدن و بعدش فقط عذاب وجدان میمونه برات

از همین امشب سعی میکنم که ترکش کنم

راه جبرانش چیه؟؟؟

متاسفانه فقط حلالیت طلبیدن از طرف..که اونم خودش باعث کلی دلخوری میشه

یک راه دیگه برای اون شخص طلب استغفار کنی از درگاه خدا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
تمام روز مره منو فکر به غیبت هدر میده ....آخه نمیشه که اصلا از هیچکس حرف نزد ..اون روز یه بار تو نی& ...

وایییی خدا 😭😭

پس من اوضاعم داغونه

واقعا  خیلی دوست دارم که غیبت نکنم ولی بعضی وقتا نا خود آگاه توی شرایطش قرارت میدن و بعدش فقط ع ...

اگه حتی حرف نزنیم ولی ی موضوع بپرسیم بگیم فلانی چی کار میکنه راجب اون حرف بشه ما بشنویم غیبت؟

[QUOTE=263072583]متاسفانه فقط حلالیت طلبیدن از طرف..که اونم خودش باعث کلی دلخوری میشه[/QUOTE

واییی من الان نمیدونم چطوری برم حلالیت بطلبم خصوصا که اون طرف مرد هم هست