2777
2789
عنوان

شوهری که عاشقته ولی دوست نداره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 100 پست
اسی منم تقریبا شبیه توام ولی اخر هفته ها به اصرار شوهرم میرم تو محیط خانوادش که زیاد خوشم نمیاد. خان ...

مدونی تو یه امیدی توی دلت هست که دلت سمت این چیزا میره من طوری شده از همه خسته م.. گاهی که با شوهرم بحث میکنم میگم کاش یه جایی باشه از همتون دور باشم تنها باشم حتی بچهامم نبینم خستم از همه چی

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا برم خواهر یک پارک کوچولو هم اینجا نداره جاهای دورتر هست که باید وسیله باشه

ببین میفهمم چی میگی ، منم یه مدت به خاطر خونه نشینی داغون شده بودم (برا منم دلیل خاصی داشت) تا اینکه رفتم پیش مشاور ، بهم گفت با شوهرت صحبت کن و ازش بخواه روزی ۱ساعت باهم برین قدم بزنین ، حتی تاکید کرد با ماشین و اینا نه ، فقط پیاده روی کنید . و بعد اجرای این مسئله حال من بهتر شده بود 

توام قرار نیست که حتما جای خاصی بری ، روزی ۱ساعت با دخترات و شوهرت برید اطراف خونه و محله تون قدم بزنین ، هدف خارج شدن از خونه اس ، دیدن نور خورشیده ، بچه هات افسرده میشنا

همه چی درست میشه
اصلا نمیفهمه میگه چیکار کنم حتی برای دلم نمیاد باهام با خوبی بگه میدونم سختته..میدونم اینجا تنهایی د ...

نمیگه چون متوجه نمیشه سخته برات

نمیتونه درکت کنه

کلا مردا تو ی دنیای دیگ‌سیر میکنن انگار

عجیبن

واقعا اینو بهش گفتی؟؟؟ اینجوری سرزنشش کردی!!! میدونی اگه بهش پیام داده بودی و به جای این حرفا گفته ب ...

فکز میکنی نگفتم؟ فقط در جوابم میگه روزای خوبم میرسه ماشین خریدم میبرمت! همین. پس من چه کنم برای این حالم...

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
وای این حرفا چیه ب شوهراتون می‌زنید چرا انقد دل هاشونو سرد میکنین بقیش؟ 

اینکه اون دل منو از این زندگی سرد میکنه بد نیست؟؟؟

مدونی تو یه امیدی توی دلت هست که دلت سمت این چیزا میره من طوری شده از همه خسته م.. گاهی که با شوهرم ...

اره این چیزا برا منم پیش اومده بعضی روزابعد گفتم تا خودم حال خودمو خوب نکنم کسی دلش نمیسوزه برام  

دیگه شروع کردم وقت نمیکنم حرص بخورم برا چیزی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مدونی تو یه امیدی توی دلت هست که دلت سمت این چیزا میره من طوری شده از همه خسته م.. گاهی که با شوهرم ...

این چه جوابی بوده دادی به شوهرت شک نکن اونم تحت فشاره هیچ ادمی دلش نمیخواد همش خونه باشه ولی ادمی که وسیله نداره (ماشین)واقعا حوصله بیرون رفتنم نداره😐من که اینجورم واقعا بدون خونه میشه زندگی کرد اما بدون ماشین هــــرگـــز

حالا هم غر نزن این روزا تموم میشه با فشار اوردن به خودت و خودش هیچی درست نمیشه 

دقیقا با این حرکتی که اسی زده شوهرش اون لحظه متنفر شده ازش برای یه لحظه هم که شده... مث طلبکارا...

دقیقااااا من که شوهرش نبودم پیامو که خوندم انقدر نا امید شدم و گفتم وای پس همه زحمتایی که براش میکشم هیچی!!

دقیقا با این حرکتی که اسی زده شوهرش اون لحظه متنفر شده ازش برای یه لحظه هم که شده... مث طلبکارا...

هیچوقت کسی رو قضاوت نکن چون جای من نیستی