2777
2789
عنوان

شوهری که عاشقته ولی دوست نداره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 100 پست
منم غریبم و تنها از خانوادمم دورم خیلی دور همشم تو خونه... 

چطوری با وجود تنهایی ادم افسرده نشه

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علایم افسردگی داری امکانش ک بری روانشناس رو داری؟

بنظرت با روانشناس خوب میشم؟؟؟ بخدا که تنهام و بعد روانشناس بازم همین وضع منه

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
بعد اینو رو پیامه ریپلی کردم تو هیچکدوم از اینا نیستی با تو بودن به قیمت از بین رفتن آرامشه روحم تم ...

بنظرم جوابت خیلی خوب نبود

مردا اقتدار طلبن حتی اگ ازشون شاکی هستی نباید طوری بگی ک غرورشون خورد شه

البته میدونم شرایط روحی توهم خوب نیست

خالم کل شرایط تورو داره حتی ۸ ساله ازدواج کرده ماشینو فروخته و...

ولی ب جای دوتا دختر دوتا پسر داره

من میبینمش چقدر شکسته شده چقدر حال روحیش بده

قابل لمسه برام حس و حالن

خب خودت بیرون برو حتی شده با مترو یا اتوبوس! باید خودت شادی رو برای خودت ایجاد کنی

دخترم مدرسه ای هست یک اخر هفته وقت ازاد دارم یک بچه دو ساله سخته برام تنهایی جایی برم

اسی منم تقریبا شبیه توام ولی اخر هفته ها به اصرار شوهرم میرم تو محیط خانوادش که زیاد خوشم نمیاد. خانوادم دورن. اما تو خونه خودمو مشغول کارایی که دوس دارم میکنم مث نقاشی و عکاسی و خیاطی 

کلی پادکست و دوره اموزشی خریدم انقدم دخترام سرگرم میشن بام اینکارارو‌میکنن مث نقاشی و عکاسی و. داستانای انگلیسی بچگونه شنیدن .. کلی خوش میگذره اصن دیگه بیرون رو دوس نداریم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
بعد اینو رو پیامه ریپلی کردم تو هیچکدوم از اینا نیستی با تو بودن به قیمت از بین رفتن آرامشه روحم تم ...

واقعا اینو بهش گفتی؟؟؟ اینجوری سرزنشش کردی!!! میدونی اگه بهش پیام داده بودی و به جای این حرفا گفته بودی فلانی دلم برای روزایی که باهم میرفتیم تفریح و بیرون تنگ شده یادته رفته بودیم فلان جا چقدر خوش گذشت، این روزا حس میکنم خیلی تنهام

اگه اینجوری گفته بودی با کله تو رو میبرد بیرون و بیشتر حواسش بهت بود، کاش ما خانما بلد باشیم به جای سرزنش فقط حس و احساسمون از شرایط رو بگیم اونوقت مردا بیشتر اهمیت میدن

اگه میتونی تو خونه برای خودت سرگرمی درست کن یه کار هنری انجام بده... فکر کن هرکاری که باعث بشه تو این شرایط حالتو خوب کنه انجام بده و برای خودت وقت بزار و نزار تو حالت افسردگی بری که اصلا برات خوب نیست...

وای این حرفا چیه ب شوهراتون می‌زنید چرا انقد دل هاشونو سرد میکنین بقیش؟ 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید💔💔💔
مردا کلا بی خیالن و نباید خیلی ازشون توقع داشت اون خودش میره بیرون تو محیط کارش با افراد مختلف معاش ...

اصلا نمیفهمه میگه چیکار کنم حتی برای دلم نمیاد باهام با خوبی بگه میدونم سختته..میدونم اینجا تنهایی درکم نمیکنه

چطوری با وجود تنهایی ادم افسرده نشه

همین دو هفته پیش روانشناس گفت افسردگی دارم...تنهای خیلی سخته

"مِثِه کُدِئین طُ واسِه سَردَردی♪"                                                                 ⁴¹⁷                           
واقعا اینو بهش گفتی؟؟؟ اینجوری سرزنشش کردی!!! میدونی اگه بهش پیام داده بودی و به جای این حرفا گفته ب ...

دقیقا با این حرکتی که اسی زده شوهرش اون لحظه متنفر شده ازش برای یه لحظه هم که شده... مث طلبکارا...

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

خب پس اگه پرپرشدنت براش مسخرس،نگو دوست داره...معنی دوست داشتنو بفمید...شوهر من بسیار حساسه که با مادرخاهرش خوب حرف بزنه ولی با من هر جور از دهنش دربیاد...منم باید بگم دوسم داره؟؟؟