2777
2789
عنوان

شوهری که عاشقته ولی دوست نداره!!!

2480 بازدید | 100 پست

میخوام از دردم بگم... هشت ساله ازدواج کردم دوتا دختر دارم پنج ساله بخاطر شغل همسرم به یه محله پرت و داغون اومدیم... اینجا تنهام.. یه ماشین داشتیم که تنها دلخوشیم بود که حداقل یه روزهایی رو بیرون ازین جهنم بریم. ماشینو فروختیم ..چندماهه که خونه خریدیم دست مستجره... از اون روزم زندگی برام تنگ شده همیشه خونم هیجا رو ندارم برم خانوادم کمی دورن.. صبح تا شب خونه آخر هفتهام همینطور.. خیلی حال روحم بده... اینارو نگفتم که کسی بیاد سرزنشم کنه..میدونم کسایی هستن مشکلات بزرگتری دارن که مشکل من در برابرشون هیچه..اما چه کنم شدم زنی افسرده و ضعیف و تنها.... دلم برای دورانی که دختری شاد و سرزنده بودم تنگ شده... ب نظرتون میتونم دوباره به اون حال خوبم برگردم...؟ شوهرم زحمتکشه دوسم داره..ولی حرفامو نمیفهمه... این چه دوست داشتنیه که پر پر شدنم جلو چشمش براش یک مسعله ی مسخرس... بهش پیام دادم

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین خیلی مهمه آدم بدون ماشین انگار فلجه

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

این پیامو اول بهش فرستادم

اسم کسایی که دوست داری میتونی اینجوری سیو کنی:

سیوش کن "sieluni rauhaa" یعنی آرامش روحم
سیوش کن  "Ma Rose" یعنی گل رُزِ من
سیوش کن  "Okara efu" یعنی نیمه تو
سیوش کن "occhi perlati" یعنی چشم مروارید من
سیوش کن  "Hugin" یعنی زندگی بخش
سیوش کن "setinom" یعنی تکیه گاه زندگیت
سیوش کن  "Mi paz" یعنی آرامش ابدی
سیوش کن  "Metanoia" یعنی معجزه من
سیوش کن "Mi morfina" یعنی مُورفین من
سیوش کن  "Mein seele" یعنی نفس من

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

منم غریبم و تنها از خانوادمم دورم خیلی دور همشم تو خونه... 

"مِثِه کُدِئین طُ واسِه سَردَردی♪"                                                                 ⁴¹⁷                           

بعد اینو رو پیامه ریپلی کردم

تو هیچکدوم از اینا نیستی
با تو بودن به قیمت از بین رفتن آرامشه روحم تموم شد
با تو بودن به قیمت از بین رفتن اعصابم تموم شد و الان شدم یک زن عصبی
با تو بودن به قیمت آسیب روح و روانم تموم شد
با تو بودن به قیمت تا عمر تنها شدنم تموم شد

در عوض بعد این همه مدت خونه دار شدم...... و این از نظر تو یعنی خوشبختی...

مردا کلا بی خیالن و نباید خیلی ازشون توقع داشت

اون خودش میره بیرون تو محیط کارش با افراد مختلف معاشرت داره چیزی از افسردگی‌تو نمیفهمه یراش قابل درک نیست

توهم سعی کن با چیزای کوچیک حس افسردگیرو از خودت دور کنی 

بخاطر دخترات حداقل

عزیزم هر روز با دخترات ۱ ساعت برو بیرون قدم بزن ، خونه نشینی واقعا ادمو افسرده میکنه

کجا برم خواهر یک پارک کوچولو هم اینجا نداره جاهای دورتر هست که باید وسیله باشه