2777
2789
عنوان

شوهری که عاشقته ولی دوست نداره!!!

144 بازدید | 3 پست

میخوام از دردم بگم... هشت ساله ازدواج کردم دوتا دختر دارم پنج ساله بخاطر شغل همسرم به یه محله پرت و داغون اومدیم... اینجا تنهام.. یه ماشین داشتیم که تنها دلخوشیم بود که حداقل یه روزهایی رو بیرون ازین جهنم بریم. ماشینو فروختیم ..چندماهه که خونه خریدیم دست مستجره... از اون روزم زندگی برام تنگ شده همیشه خونم هیجا رو ندارم برم خانوادم کمی دورن.. صبح تا شب خونه آخر هفتهام همینطور.. خیلی حال روحم بده... اینارو نگفتم که کسی بیاد سرزنشم کنه..میدونم کسایی هستن مشکلات بزرگتری دارن که مشکل من در برابرشون هیچه..اما چه کنم شدم زنی افسرده و ضعیف و تنها.... دلم برای دورانی که دختری شاد و سرزنده بودم تنگ شده... ب نظرتون میتونم دوباره به اون حال خوبم برگردم...؟ شوهرم زحمتکشه دوسم داره..ولی حرفامو نمیفهمه... این چه دوست داشتنیه که پر پر شدنم جلو چشمش براش یک مسعله ی مسخرس... بهش پیام دادم

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

حداقل برو همون اطراف خونتون قدم بزن بهتر از خونه موندنه 

روزی یک ساعت برو حال و هوات عوض شه 

حق داری تو خونه موندن سخته 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاری کن. چرا میذاری تو این حال بمونی؟ باور کن بقیه هرکاری کنن حالت یا عوض نمیشه یا اگه بشه موقت و کوتاه مدته. تا خودت حرکتی نکنی هیچی درست نمیشه. یکم واسه خودت هدفگذاری کن تا بی انگیزه بودنت از بین بره. کتاب بخون. سریال ببین. باشگاه برو. پیاده روی کن. آهنگ های شاد گوش بده. اگه ممکنه یه سفر حتی شده کوتاه و نزدیک برید. خلاصه هرکاری که فکر میکنی ذره ای تاثیر داره انجام بده. فقط خودت میتونی حالتو تغییر بدی، بقیه هم کمکت میکنن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !