2777
2789

اکثر دوستان تجربیات تلخشون رو میگن و البته همه ی ما تو زندگیمون سختی هایی داشتیم بعضییا بیشتر بعضی هامون کمتر .....اما سعی کنیم بیشتر موفقیت ها و تلاش هایی رو که داشتیم هم به اشتراک بزاریم تا بقیه هم انرژی بگیرن ...برای همتون آرزوی موفقیت و آرامش دارم  

وای به شدتتتتت موافقم

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا اینجا اگه حرف خوبی زده بشه اسمش میشه پز متاسفانه😐اماظاهرا خیلی از کاربرا ازون مدل تاپیکا دوس دارن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

به شدت با حرفت موافقم این یعنی انرژی مثبتش به ماهم میرسه ولی یه چیزی که مشخصه اینجا اینه که تو فضای واقعیت میشه موفقیت هارو جار زد ولی غم و درد و رنج و نمیشه به هرکسی گفت برای همین هرکی اینجا از غم و کمبودهای میگه بخاطره اینه که میدونه گوشی شنوا هست و زبانی که بخواد دلداری بده

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
آره واقعا اینجا اگه حرف خوبی زده بشه اسمش میشه پز متاسفانه😐اماظاهرا خیلی از کاربرا ازون مدل تاپیکا ...

درست میگی عزیزم ...ولی خب میشه جوری هم گفت که اینجوری برداشت نشه ...‌‌‌‌‌اما موافقم تو همه تاپیک ها نظرات متنوع هست ولی مهم نیت خوب ماست 

منم خیلی خیلی زیاد توی زندگیم سختی و عذاب داشتم اما الان شکر خدا با همسرم زندگی خوبی داریم ولی بچه م ...

خدا خودش یه نی نی خوشگل بهتون میده عزیزم ...صبر کن بهش توکل کن ، قطعا جواب میگیری

به شدت با حرفت موافقم این یعنی انرژی مثبتش به ماهم میرسه ولی یه چیزی که مشخصه اینجا اینه که تو فضای ...

درسته عزیزم اما در کنارش انرژی مثبت هم باشه خیلی خوب میشه