2777
2789
عنوان

نوشیدنی انرژی زا

1514 بازدید | 8 پست

یه سوال داشتم ازتون از کسایی که انرژی زا میخورن 

من دیروز یه انرژی زا مانستر و  امروز هم ازش خوردم الان حال بدی دارم از وقتی که خوردمش اینجوری شدم قبلا اینجوری نبودم وقتی میخوردم البته همیشه دو روز پشت سر هم نخوردم .تپش قلب و بی دلیل نگرانم و استرس و تنگی نفس اصن یجوریم آروم و قرار ندارم خواستم بدونم بخاطر این انرژی زا هست؟ اگه هست چکار کنم واقعا نمیتونم تحملش کنم قلبم یجوریه خیلی تند میزنه تنگی نفس دارم ☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر زیاد شد حتما برو دکتر اگر پرپرانول ۲۰ خونه داری یکی بخور 

کافئین زیاد رو بدنت نتونسته تحمل کنه اگر دیدی حالت خیلی بده برو حتما دکتر 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
اگر زیاد شد حتما برو دکتر اگر پرپرانول ۲۰ خونه داری یکی بخور  کافئین زیاد رو بدنت نتونسته تحمل ...

جرعت نمیکنم به مامانم و بابام بگم بهشون گفتم که دیگه نمیخورم چکار کنم پراپرانول هم نداریم یعنی خیلی خطرناکه؟

جرعت نمیکنم به مامانم و بابام بگم بهشون گفتم که دیگه نمیخورم چکار کنم پراپرانول هم نداریم یعنی خیلی ...

عزیزم دیگه اتفاقی که افتاده تجربه میشه برات حتما بگو و فعلا نخواب یکم گلاب بخور اونم آرامبخش هست ولی بله دور از جون اگر بهت نساخته باشه تپش قلب بده ممکنم هست اشارت بالا رفته باشه 

منم تجربه داشتم دیگه ام اصلا نخور این چیزا اعتیاداوره ، مواد مخدر نیستااا ولی بدن به کافئینش عادت می‌کنه بگو به مامانت که خوردی ... نترس برو دکتر یا بگو برن داروخونه این قرص رو بگیرن مال تپش قلب هست 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
عزیزم دیگه اتفاقی که افتاده تجربه میشه برات حتما بگو و فعلا نخواب یکم گلاب بخور اونم آرامبخش هست ولی ...

ولی خب ضربان قلبم ۸۰ یعنی مشکلی نیست دیگه؟فک کنم زیادی دارم بهش فکر میکنم