2777
2789

تا حالا دقت کردین چند سال اخیر چقدر زود میگذره؟چون ما طول شبانه روزمون ۲۴ ساعت نیست و فقط ۲۳ ساعت و ۳۸ دقیقه و ۲ ثانیه است!

دلیلشم ایجاد گاز های گلخانه ای در آمریکا و سد بزرگ در چین هست که روی چرخش زمین تاثیر زیادی گذاشته 

و باعث طولانی شدن روز ها شده و اگه این روند پیش بره زمین به شدت در آینده گرم میشه و خورشید اونا می غلتونه و جذبش میکنه

برای همین تا ۱۰ سال دیگه چه فقیر چه ثروتمند هممون مریخ هستیم

ولی متاسفانه مریخ به اندازه زمین جذاب نیست چون ما فقط ۳ درصد زمین رو کشف کرده بودیم و بقیه اش ناشناخته مونده 

ما به زودی در مریخ و در کنار زیست آدم فضایی ها زندگی خواهیم کرد 

خودتان را آماده مهاجرت فضایی کنید:)

خدا ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری 23 ساعت نیم ولی ساعتامون 24 ساعته? از ساعت چند کم کردی این نیم ساعتو ، مطلبت سنگینه نمیفهمم ، ...

ار۶ خب جاهای کشف نشده وجود داره 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
چجوری 23 ساعت نیم ولی ساعتامون 24 ساعته? از ساعت چند کم کردی این نیم ساعتو ، مطلبت سنگینه نمیفهمم ، ...

عزیزم دلیلشو گفتم ایجاد گلخانه و سد ها باعث اختلاف چرخش زمین شده و این عاملی برای گرم شدن زمینه 

ما زمین رو طبق گفته ایلان ماسک فقط ۳ درصدش رو کشف کردیم

خدا ❤
باش ما ک نسل سوخته ایم از کرونا و هر نوع بیماری و زلزله و سیل و... جنگ  وکم ابی همه چی ساختیم ا ...

خخخخ دقیقا اونجا هم نرفته مطمئن باش اعلام میکنن ویروس فضایی اومده نوع فضایی موید۱۰۰۰ برین خونه هاتون😐😂👌

خدا ❤
ببهزودی گلم تو خود چین آسانسور فضایی ساخته میشه و ناسا پرنده های فضایی برای مهاجرت بشر ساخته

چند جا من در این مورد خوندم..ناسا مطمئنا ادم فضایی هارو دیده و باهاشون در ارتباطن..وگرنه بنظرت ابن همه پیسرفت امریکا از همون اول تا الان عادیه؟چطوری امپراطوری یونان و روم و ایران باستان ک اینقدر دبدبه و کبکبه داشتن یکهو به تکنولوژی دیت نیافتن؟

ادم فضایی ها وجود داره و اون ها اطلاعاتشون رو حتی تو گوگل هم نمیزارن و از گوگل خواستن جواب سربسته بده ب این قضیه و شنیدم اونا به احتمالی خیلی از دانش و تکنولوژی ما پبشرفته ترن..و اینکه احتمالش هست تو سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۰ وجود ادم فضایی ها به عینه اثبات شه 

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
چند جا من در این مورد خوندم..ناسا مطمئنا ادم فضایی هارو دیده و باهاشون در ارتباطن..وگرنه بنظرت ابن ه ...

حرفاتون کاملا درست بود عزیزم 

منی که همیشه در مورد فضا تحقیق میکنم حرفاتون رو به طور هزار درصد قبول میکنم👌👌👌👌

خدا ❤