2777
2789
عنوان

از رشته م خیلی بدم میاد 🥺بنظرتون

570 بازدید | 26 پست

یه نفر که مشاوره این قضیه رو میدونه و ازم خواسته برم پیشش باهام حرف بزنه...نمی‌دونم برم یا نه حوصلشو ندارم :/ 

خیلی خسته م یه هفته بود داشتم درس میخوندم رفتم سر جلسه هر چی خونده بودم از ذهنم پرید ..انقد که این هفته دو تا امتحان دارم و واقعا ترجیح میدم همین الان دانشگاه رو ول کنم برگردم خونه دیگه انگیزه ای ندارم..جدا یک هفته ی تمام داشتم میخوندم برا امتحان قبلیم..هر بار میام از این رشته خوشم بیاد ازش بیشتر متنفر میشم ... حوصله ی کنکور مجدد ندارم و نمیخوام تغییر رشته بدم واقعا نمی‌دونم به چی علاقه دارم فقط می‌خوام یجوری ادامه بدم ولی نمیشه...من تو مدرسه نمره ی کمتر از ۱۸ نداشتم شاگرد اول بودم ممتاز منطقه بودم اینجا اومدم همه نمره هام ۱۰/۱۱/۱۳ واقعا حالم داره بهم میخوره...رشتم حسابداریه... بنظرتون ممکنه حالم بهتر بشه اگه برم پیشش؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حتما برو

😓پس بهش زنگ بزنم..میترسمم برم هفته ی قبل گفته بیا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

کلی چیز گفتین نگفتین رشته تون چیه!

گفتم آخرش.. حسابداری 

آره برو پیشش  من همیشه دم امتحانات از رشتم متنفر میشدم شاید از فشار امتحانا همچین میشی

نه ملا از روز اول ازش بدم میومد ربطی به امتحانا ندارم ولی خب اینکه میبینم هر چی میخونم هم انگار نه انگار دیگه انگیزه ای ندارم

اگه بدت میاد عوض کن

خب نمی‌دونم چه رشته ای بخونم ..نمیخوامم عوض کنم واقعا بعدش فقط خودم می‌دونم چقد باید حرف بشنوم

ببین به نظرم این که الان بفهمی رشته اتو دوست نداری بهتر از ده سال دیگه است

خب چیکار کنم حالا فرضا هم فهمیدم دوس ندارم بعدش کجا برم نمی‌دونم چی میخوام

منم تو مدرسه اینطوری بودم  هر چی میخوندم هر چقدر تست میزدم میرفت به باد  14-15 میشدم تو ...

من کل 12سال شاگرد اول بودم الان میبینم حتی جزو بیست نفر اولم نیستم دلم میخواد خودمو بکشم :/