2777
2789
عنوان

خانما شلوار بگ به کیا میاد؟

464 بازدید | 16 پست

من یه شلوار بگ طوسی تیره خریدم به نظرم گشاده و بهم نمیاد..

البته بگ لی ضخیم نیست و لی کاغذی برای تابستون خریدم..

از مدلش خیلی خوشم میاد🥲 

حالا شما لی ضخیم مشکی یا هرچی دیکه خریدین؟ من اینی که خریدم رو دوس ندارم گفتم شاید چون شل وامیسته حالا لی ضخیم قشنگ وامیسته؟ 

البته بگم قدم ۱۷۰ و لاغرم😶 به لاغراندام ها نمیاد؟ یا ایراد از شلوارس؟😂🤣😂🤣

قد بلند و باغر

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد بهت

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

اگه سایز و قدش اندازه باشه خوب میمونه تو تن

دور باسن و ران بهتره تقریبا فیت باشه

قدشم واسه شما باید ۱۰۶ باشه حداقل

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

اتفاقا بیشتر به لاغرها میاد ولی یسریش خیلی گشاده .. من جدیدا مدل نیم بگ و استریت رو دیدم بهتر بودن ، و زیاد بین جین کاغذی و ضخیم از لحاظ ایستایی تفاوتی نبود .

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم