2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم پول میخوام...

766 بازدید | 37 پست

سلام وقتتون بخیر من توعقدم

چندروز پیش برای مادرشوهرم چیزی خریدم ولی قرار شد پولشو بده نگین چرا پول میخوای از مادرشوهرت و این حرفا چون اون هرچی میخره برام من پولشو حساب میکنم نه از پول شوهرم از پول خودم! 

حالا ی هفته گذشته به روی خودش نمیاره فقط یبار پشت تلفن با شوهرم صحبت میکردم گف شماره کارت بفرس منم یادم رفت حالا بگید چجوری بگم ک بی احترامی نباشه و بهش برنخوره؟ 

این مسئله با تاپیک قبلم فرق داره اون قضیه 3ماه پیشه ربطی به هم ندارن🙏

ی قضیه دیگ هم هست ک پست بعد میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره کارت بفرست خوب

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچها من شاغلم و بخاطر کارم خونواده شوهرم هی سفارش میدن چندروز پیش ی وسیله خریدم برای خواهرشوهرم یک تومن

پولشم قرار نیس بده یچیزاییم هس ک مربوط به کارمه ک نمیتونم نه بگم

ولی اونا دارن بی انصافی میکنن درحقم و سواستفاده میکنن و حقم میدن به خودشون خلاصه اینچیزا اصلا برام مهم نیست چون مربوط به کار خودمه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم ممکنه شناخته شم لطفا شماهم نپرسین

مسئله اصلی اینه ک من الان دستم خالیه و فقط یک تومن دارم

چندروز دیگ تولد خواهرشوهرمه ما هرسال برای خودشو بچهاش کادو میگیریم اونم هرسال فقط برای شوهرم کادو میگیره درحد 400‪ 500‪ 🙂

حالا شوهرم میخواد از من ی تومن بگیره خودشم ی تومن بزاره با مامانش برن انگشتر بخرن من نمیگم شوهرم کادو نده ولی از اینک شوهرم میخواد پولشو از من بگیره ناراحتم چون خواهرشوهرم کاری برام نکرده

مجبورم به شوهرم پولشو بدم چون دعوا و قهر راه میندازه من حوصله ندارم میدونم بعدا اگ بهش بگم پولمو برمیگردونه میدونمم ک کاره مادرشوهرمه ک انداخته تو سرش باید برای خواهرت انگشتر بگیریم

راستی اینم بگم خواهرشوهرم و شوهر‌ش چندسال پیش چهارصد میلیون پول شوهرمو خوردن فقط بگین من از دست این ننه دختر چیکااار کنم ک انقد مایه عذابن شوهر بی عرضه منم عین خیالش نیست و عاشق مادرو خواهرشه و ظلماشونو در حق من و خودش اصلاااا نمیبینه

شماره کارت رو با یه پیام که مامان جان من یادم رفته بود فرمودید شماره کارت بفرستم 🌹

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
میگم زشت نباشه؟ 

نه زشت نیست بگو اون روز شماره کارت خواسته بودید یادم رفت بفرستم ،اون یه تومن رو هم به شوهرت نده بگو ندارم ،الان عقد هستی این همه خرج برات میتراشن بعدا دیگه ولت نمیکنن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

اه اعصابم از دستت خورد شد یعنی چی که باید پول بدم بخاطر کارم و فلان😐

پول خودته از الان حساب و راهتو ازشون جدا کن تمااااااام

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ