بچها من شاغلم و بخاطر کارم خونواده شوهرم هی سفارش میدن چندروز پیش ی وسیله خریدم برای خواهرشوهرم یک تومن
پولشم قرار نیس بده یچیزاییم هس ک مربوط به کارمه ک نمیتونم نه بگم
ولی اونا دارن بی انصافی میکنن درحقم و سواستفاده میکنن و حقم میدن به خودشون خلاصه اینچیزا اصلا برام مهم نیست چون مربوط به کار خودمه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم ممکنه شناخته شم لطفا شماهم نپرسین
مسئله اصلی اینه ک من الان دستم خالیه و فقط یک تومن دارم
چندروز دیگ تولد خواهرشوهرمه ما هرسال برای خودشو بچهاش کادو میگیریم اونم هرسال فقط برای شوهرم کادو میگیره درحد 400 500 🙂
حالا شوهرم میخواد از من ی تومن بگیره خودشم ی تومن بزاره با مامانش برن انگشتر بخرن من نمیگم شوهرم کادو نده ولی از اینک شوهرم میخواد پولشو از من بگیره ناراحتم چون خواهرشوهرم کاری برام نکرده
مجبورم به شوهرم پولشو بدم چون دعوا و قهر راه میندازه من حوصله ندارم میدونم بعدا اگ بهش بگم پولمو برمیگردونه میدونمم ک کاره مادرشوهرمه ک انداخته تو سرش باید برای خواهرت انگشتر بگیریم
راستی اینم بگم خواهرشوهرم و شوهرش چندسال پیش چهارصد میلیون پول شوهرمو خوردن فقط بگین من از دست این ننه دختر چیکااار کنم ک انقد مایه عذابن شوهر بی عرضه منم عین خیالش نیست و عاشق مادرو خواهرشه و ظلماشونو در حق من و خودش اصلاااا نمیبینه