2777
2789

سلام من ۲۷ پیش ایشون وقت دارم

خیلی میترسم 

میگن احتمال داره نصف لبم بیحس بشه 

کسی دکتر سلطانیان و میشناسه؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای کرجه؟ منم دنبال یه دندونپزشک خوبم

دندون پزشکی دکتر فاطمه شریفی

0992565004۳

کرج آزادگان بلوار امام رضا بین اردلان چهار و پنج مجتمع سیمرغ طبقه چهارم واحد چهارصد و یک 

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
سلام عزیزم.شما رفتی دندونتو جراحی کنی؟ میشه بگی دکتر کارش چطور بود؟

سلام گلم بله رفتم کارش خیلی خوب بود اما خیلی دردناک بود

سلام گلم بله رفتم کارش خیلی خوب بود اما خیلی دردناک بود

وای نگو،من یه ساله میخوام برم از دردش که میشنوم پشیمون میشم

مرسی ازت گلم

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
وای نگو،من یه ساله میخوام برم از دردش که میشنوم پشیمون میشم مرسی ازت گلم

عزیز دلمی دیگه کاریه که اول و اخر باید انجانش بدی دیگه 

سلام عزیزم من هم گفتن که برم پیش این دکتر شما که رفتی میشه بگی دندون عقلت کدوم وری بود فکت کوچیک بوت یا نه و اینکه الان سه سال گذشته  عصبت چطوریه فکت  حس داره موقعی جراحی چطوری بود

سلام من رفتم پیششون

یکی دیگه از فامیلامون هم رفت کارش خیلی خوبه من خیلی پرس و جو کردم چند نفر از خانواده ام پیشش بینی عمل کردن ولی من خیلی میترسیدم ولی آخرش دیدم تو کرج همین دکتر کارش خوبه و رفتم

سلام عزیزم من هم گفتن که برم پیش این دکتر شما که رفتی میشه بگی دندون عقلت کدوم وری بود فکت کوچیک بوت ...

سلام عزیزم من دیر پیامتونو دیدم مشکلتون حل شد؛؛؟؟

نه راهنمایی کنید ممنون میشم

عزیزم شرمنده من خیلی دیر  ب دیر میام سایت 

من دندون عقلم سمت چپ فکم بود 

فکمم کوچیکه 

الانم حسم هیچ فرقی نکزده درصورتی که وقتی میخوای جراحی کنی ازت امضا میگیره که اگه بیحس شد فکت خودت رضایت داشتی اما امکان نداره بی حس بشه