سلام یچه ها من یکی از دندونای عقلم رو عصبه و باید پیش یه دکتر جراح فک و صورت خوب درش بیاره که بی حسی لب نداشته باشم کسی بوده این مشکل داشته باشه و جراحی کرده باشه؟؟؟
خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
اره میزنه ، برای من هر 4 تاش نهفته بود 3 تا رو جراحی کردم ولی این اخری و دیگه جرأت نمیکنم🥲
والامن پولشو ندارم مگرنه همشو در میوردم. بالاییام نهفته ان اما دردی ندارم یکی از پایینیا چند ساله نصفه رشد کرده دردش بد جوری میزنه به استخوانو گوش چپم. تو بارداریم مدام عفونت میکرد دندون پزشکه انقد بهم حرف زد گفت حیفه دندونات نیس این دندون عقلت همه رو خراب میکنه باید درش میوردی
جدی میگین خیلی میترسم لبم بی حس نشه بمونه؟؟؟؟افسردگی میگیرمممم
من یکیش ته ریشش با کانال عصب یکی شده بود ولی اتفاقی نیوفتاد تازه میگم دادم دست دانشحوی سال دو جراحی فک و صورت. من خیلیی کم دیدم کسی بیحسی دایمی پیدا کنه. کسیم بی حس میشه معمولا تا دوماه خوب میشه. اگرم بی حس شه یه سری لیزر هست بهش لیزر کم توان میگن تو دانشکده دندونپزشکی شهید بهشتی هست بقیه جاها رو ندارم یه ده جلسه با اون درمان میکنن معمولا حس برمیگرده
والا یکیش خیلی اذیتم کرد یعنی نمیتونم بگم چجوری 😑ولی خب اون دوتا رو زیاد اذیت نشدم اصلا عالی جراحی کرد دوتا رو همزمان جراحی کرد الان اون دکتر نیست دیگه میترسم پیش کس دیگه ای برم
ممکنهه. حتما پیگیری کن یه opg بگیر. چون گاهی اطراف دندون عقلی که خارج نشده کیست ایجاد میشه که اگه دندون نزدیک عصب باشه این کیست فشار میاره به عصب. البته چیز نگران کننده ایی نیستا. ولی خب یه عکس بگیری بد نیست