2777
2789
عنوان

کی دلش از شوهرش خیلی گرفته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحال کسایی که حالشون خوبه 

ینی گفتییییی.... واقعا به خدا میگم یه روز خوش توقع زیادی نیست... چون به من میگه بچه نمیخوام و تو. لیاقت نداری حتی روزهایی که مثلا هم خوبیم قلبم شکسته 

Nothing special...
کلا مردها قاطی دارن الان همه ماهوراه دارن ربط به حجاب نداره 

باورت میشه انقدر به کلمه همه حساسیت داره میگه همه هر کاری کردن که درست نیست... منم بهش میگم ماهواره که فقط ایران_ اینتر **نشنال نیست... حساسه به این شبکه ها 

Nothing special...
عزیزم تمام مشکل من وابستگی و ضعیف بودنمه... امروز سر یه بحث بیخود گفت سگ فلانی شرف داره به تو... منم ...

تو دکترا داری این یعنی سنت کم نیست تو جامعه بودی وابستگی چه معنی میده... رو بهش نده. اگه اتفاقا بهشون بی محلی کنی بیشتر سمت میان. 

من خودم ازدواجم به خاطر جوونیم و ناپختگیم بود و گرنه نه در شان من بود نه ویژگی مثبتی داشت. من فقط وابسته شده بودم. اما بعدها فهمیدم چه حماقتی کردم. 

الان اصلا بود و نبودش برام تفاوتی نداره. به نبودنش راضی ترم بودنش و خطاهاش و احمق فرض کردن من هر روز باعث میشه لعنت بیشتری به اون وابستگی اشتباهم و خودم بفرستم... توهمی که اسمشو اشتباه عشق و علاقه تعبیر میکنیم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ولی خدایی تو همچین شرایطی ک قهر میکنی اینا وقتی از خانوادت دوری خیلی بده نمیتونی بلندشیم بری اونجا،ب ...

خیلی ضعیف و. وابسته ام...با این اخلاقم باختم تو زندگی 

Nothing special...
تو دکترا داری این یعنی سنت کم نیست تو جامعه بودی وابستگی چه معنی میده... رو بهش نده. اگه اتفاقا بهشو ...

عزیزم تو بچه داری؟ هیچ وقت خواستی که جدا بشی؟ چقدر انتخاب اشتباه هزینه داره... بله متاسفانه وابسته آن... موقعیت اجتماعی بدی ندارم مستقلم به لحاظ مالی ولی این فردمنو مستاصل کرده به لحاظ روانی.... خیلیییی گریه میکنم 

Nothing special...
خیلی خیلی همه چی از گذشته های این ۸سال زندگیم میگه دیگه حاضر نیستم ی روز مثل این روزا زندگی کنم&nb ...

چرا انقدر نامردن... شوهر منم همش بهم. میگه این زندگی زندگی نمیشه... حتی مشاورم رفتم گفت خانوم وقت ما رو نگیر بشین زندگیتو کن مگه واسه این چیزها آدم جدا میشه... ولی شوهرم میگه ما فقط داریم همو تحمل میکنیم.. به مرگ خودم راضی ام... از این مرگ تدریجی بهتره 

Nothing special...
من کارای باروح وروانم کرده به مرگش راضیم

اگه بخوام تعريف كنم تا صبح طول ميكشه اما نفرين كردن بلد نيستم😔

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

عزیزم اگه پیام اخرم رو ندیدی تو خصوصی برات بفرستم... دیدم انلاین نیستی پاک کردم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.