2777
2789
عنوان

اگه کسی رو دوست داشته باشید ولی آینده با اون شخص نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 26 پست

من اوایل که با همسرم آشنا شدیم همین حس شما رو داشتم، ولی خب تونستم صبوری کنم تا همسرم به چیزایی به دست بیاره 

ولی شرایط هرکس فرق داره با دیگری، شما اگر به این نتیجه رسیدی که دیگه راهی نیست هرچی زودتر تموم کنی بهتره چون رابطه بیشتر وابستگی بیشتر میاره

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
خخانواده ها یچی میدونن یکم بگذره خودتم متوجه میشی سر عشق الکی خودتو بدبخت نکن من تا فرار باهاش پیش ر ...

مشکلی نداره مشکل بزرگی که خانواده من ناراضین این که من بزرگ ترم و اینکه میترسن پشیمون بشه 

هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اوایل که با همسرم آشنا شدیم همین حس شما رو داشتم، ولی خب تونستم صبوری کنم تا همسرم به چیزایی به د ...

خودم ازهمین نگرانم چون اون به شدت ادم وابسته ای و چندبار گفتم که بودنم درست نیست ولی وقتی میبینم که داغون میشه بیخیال میشم 

هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من

من تمام خودم توی وجودش میبینم یعنی نمیدونم این حسو داشتید وقتی برای کسی که دوسش دارید اتفاق بدی میفته شما دلشوره میگیرید این حالت برای اونم میفته یا وقتی به چیزی فکرمیکنی اون میدونه توفکر چیه یاچی می خواهی این درمورد منم هست

دوستمم ۵ سال از شوهرش بزرگتره با دعوا بهم رسیدن الان راضین ایشالا توام میرسی

مرسی عزیزم فکرنکنم

خودم ازهمین نگرانم چون اون به شدت ادم وابسته ای و چندبار گفتم که بودنم درست نیست ولی وقتی میبینم که ...

منم دقیقا توی همین وضع بودم، من عاقلانه تر فکر میکردم اون احساسی تر، و چون فوق‌العاده از خودش مطمئن بود منو امیدوار میکرد به موندن

وقتی اومدن خواستگاری خونوادم ناراضی بودن ‌5 سال اومد و رفت تا راضی شون کرد، الان همه ازش تعریف میکنن یجوری مهرش به دل همه نشسته که خودم باورم نمیشه یه روزی همه باهاش مخالف بودن

اگر ارزش صبر کردن داره صبر کن، پسر خوب کمه، همیشه همسرم میگفت ما چند ساله باهمیم این همه همو شناختیم من دیگه نمیتونم به کسی اینجوری علاقمند شم، واقعا هم راست می‌گفت 

بازم میگم گلم این تجربه منه شاید شما صبر هم کنی چیزی عوض نشه، بازم شرایط رو بسنج بهترین تصمیم رو بگیر

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
منم دقیقا توی همین وضع بودم، من عاقلانه تر فکر میکردم اون احساسی تر، و چون فوق‌العاده از خودش مطمئن ...

مرسی عزیزم درست میگید