2777
2789

سلام بچه حالتون خوبه؟ 😍

بچه اونایی که از دانشگاه پیام نور سر در میارین چه رشته هایی داره برای منی که دیپلم تجربی دارم میخام به رشتم مربوط باشه و بگید که چجوری میتونم وارد دانشگاه بشم🙏🙏

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

سلام و وقت بخير

این مجموعه پرسشنامه كه شامل پرسشنامه افكار خودكشي ١٩ سواله، پرسشنامه باورهاي فراشناختي ٣٠ سواله ، پرسشنامه جهت گيري مذهبي ٢١ سواله و پرسشنامه ناگويي هيجاني ٢٠ سواله  جهت انجام یک پژوهش روان‌شناسی ساخته و در اختیار شما قرار گرفته است.

از شما خواهش می‌کنیم با اختصاص دقایقی از وقت ارزشمند خود، ما را در انجام این پژوهش یاری نمایید.

از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم

زیاد وقتتونو نمیگیره 10-15 دقیقه زمان می‌بره

باید 400 نفر بدم انجام بدم اگر انجام بدین کمک زیادی بهم میکنید

لینک ورود به پرسشنامه 👇👇👇

https://survey.porsline.ir/s/jx0zSk1B

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تربیت بدنی زیست مولکولی  شیمی  رشته های فراگیرهم داره

رشته های فرا گیر یعنی چی عزیزم 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
میری سریال ۵رقمیشومیخری وکنکورمیدی وانتخاب رشته میکنی ونتی ثبت نام میکنی اخرسرهم حضوری میری

ببخشید عزیزم هزینه ی اون سریال چقدره و بعد از ثبت نام هر ترم چقدر هزینه داره؟ 

ببخشید عزیزم هزینه ی اون سریال چقدره و بعد از ثبت نام هر ترم چقدر هزینه داره؟ 

هزینش یادم رف ولی هزینه هرترم بستگی‌به رشته ایی که انتخاب میکنی معمولا ازیک وصدشروع میشه تافک کنم یک وپونصد