2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اکر این مدارس و میشناسید نظر بدید مدرسه سلام نبض رویش مهرماندگار بیان رفیع امید نو

عزیزم پیشنهاد میکنم فقط زمان تعطیل شدن مدارس برین دم در از مامانا بپرسین حتما از چند نفر بپرس و حتما با مدیراشون صحبت کن اینطوری خیلی خوب میتونی تصمیم بگیری منم همین کارو کردم و جوابم گرفتم

پسرمو سال سوم آوردم مدرسه بیان رفیع این مدرسه واقعا نسبت به مدارسی که تو این منطقه هست از نظر علمی و تربیتی بالاتره کادرشون بانظم هست و از نظر آموزشی کم نزاشته.
کلاس اول میخواستم ببرم ولی انقدر ازش تعریف بد کردن پشیمون شدم اما الان که آومدم و دیدم احساس می‌کنم واقعا از نظر رفتار و علمی مدرسه‌خوب و موفقی هست