2777
2789
عنوان

چی بگم بهش ؟؟؟ یه لحظه بیاین لطفا

331 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام

چند سال پیش که کنکوری بودم یه دختری تو پانسیون مطالعاتی که میرفتم بود و توی یه اتاق بودیم

اما با هم دوست نبودیم در حد سلام و خداحافظی بود رابطمون

اما اینستای هم رو داریم تا الان

این دخترخانم الان مهاجرت کرده به کشوری که من قراره تابستون مهاجرت کنم

و من خیلی هیجان زده شدم وقتی فهمیدم 

چون دقیقا داره توی همون شهری که میخوام برم زندگی میکنه و همون رشته ای که میخوام بخونم رو داره میخونه

الان بعد چند سال که ندیدمش و باهاش صحبت نکردم بهش دایرکت بدم ضایع هست ؟ چی بگم بهش ؟

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤

و اینکه من به هیچکس جز خانواده ام نگفتم که برنامه مهاجرت دارم

نمیدونم بهش بگم یا نه

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینقد به داستان های رویایی میخوره😐😂 با یه استوری هاش سر بحثو باز کن

الان استوری گذاشته از خودش توی اون شهر و لوکیشن زده

ریپلای کنم و تبریک بگم بهش به خاطر مهاجرتش ضایع نیست ؟

چرا میگید ضایع؟؟؟ اصلا ضایع نیست وااااا !!!!

آخه تا حالا با همدیگه حرف نزدیم

نمیدونم بهش بگم منم دارم میام اون کشور یا نه

چرا میگید ضایع؟؟؟ اصلا ضایع نیست وااااا !!!!

خب چی بگه مثلا😐 بگه سلام منم دارم میام اونجا

یا بپرسه اونجا اوضاع چطوره خب معلومه ک خودش از قبل میدونه اوضاع چطوره ک تصمیم گرفته بره اونجا مشخصه بهونس برا صحبت کردن بعد اون دختره تو دلش میگه خب ک چی😑😑

بنظرم اصلا نیازی نیس چیزی بگه😑

الان استوری گذاشته از خودش توی اون شهر و لوکیشن زده ریپلای کنم و تبریک بگم بهش به خاطر مهاجرتش ضایع ...

نمد نظر خوته

ولی سر بحثرو با ریپلای استوری میتونی باز کنی

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
اشکالی نداره که باهاش حرف بزن  اول از احوالپرسی شروع کن بعد ببین چجوری جواب میده اگه که دیدی ...

دختر خوبیه 

سرد جواب نمیده

فقط نمیدونم بهش بگم دارم میام اونجا یا نه

چون هنوز کارم صد در صد اوکی نیست