بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم ساعت اگه مارک باشه قیمتش خیلی بالا میره مثلا پایین. ۵ میلیون نیست اصلا ، اگه مشکلی ندارید که چه عالی ولی خب به نظرم یه چیز خوب ولی اصل زیر پنج میلیون بخواین عطر هم کادوی شیک و ماندگار و خوبیه
این کاربری دست دو نفره :) یک اکسوال / یک آرمی. یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله. دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی. ENFP/INTJ. یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.
برو قیمت کن همونجا ببین،انگشتر ازدواج میخای؟اونو که اول آخر باید بگیری،واسه تولدش یه چی دیگه بگیر
نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
نه با قیمتش خیلی مشکل ندارم اما خب مثلا میگم ساعت بخرم یه ماه دیگه ش عقدمونه ساعت میگیریم اونوخ همش ...
فکر کنم اونا هم باید بگیرن
من خودم هنوز فعلا نامزد دارم وارد مراحل بالاتر نشدم :)
این کاربری دست دو نفره :) یک اکسوال / یک آرمی. یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله. دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی. ENFP/INTJ. یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.