2777
2789
مارک روژان ؟ هاله ش همینجوری بود؟

میحای مطمعن شی مارک مدیکور بگیر مثبت کمرررررررنگگگش قطعا مثبته منفی هم بشه که دیگه منفیه

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
نه دیر نیست عزیزم،ان شاءالله که مثبته.فردا بتا بده تا مطمئن بشی عزیزم

ممنون گلم.فقط من یبار بارداری شیمیایی داشتم آزمایش دادم بتا ۳۸ باز تکرار کردم شد ۳۶ و خونریزی.میترسم ایندفعه زود آزمایش بدم.بنظرتون فردا برم یا صبر کنم چند روز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هم‌ کم رنگه هم خط c۲ ۳ دقیقه طول کشید تا بیفته میترسم کاذب باشه خیلی وقته منتظرم. البته از ۱۸ پر ...

مال من خیلی ازاین کمرنگ تربود ومثبتم بودشکرخدا استرس نداشتا باش ۲/۳دقیفه که چیزی نیس بعضیا میگن تا۱۵دقیقه اگه هاله انداخت مثبته

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
شماهم اقدامی ؟مدیکور همیشه برام هاله میندازه و منفی

نمیدونم دیگه من تعریف مدیکورو خیلییی شنیده بودم که شمامیگی همیشه هاله میندازه. ولی مطمعن باش الان یه تودلی تو شکمته😍

واقعا میگین 😥😭

اره گلم بازم فردا برو ازمایش بتا بده تکرار نکن آزمایشو اگه مثبت بود. استراحت کن چیزای سنگین برندار شیرو نشاسته جای بچه سفت میکنه بخور اگه مشکل دیابت نداری به هم خوبه بخور

ممنون گلم.فقط من یبار بارداری شیمیایی داشتم آزمایش دادم بتا ۳۸ باز تکرار کردم شد ۳۶ و خونریزی.میترسم ...

صبر کن تا چند روز بعد موعدت 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!