2777
2789
الان ۳۱ سالشونه ۴ سال و خورده ای که میجنگه باهاش  . علائم اول بی‌حسی دست  بعد سردرد شدی ...

انشاله خداوند شفا بده نذر حضرت علی اکبر کن انشاله خدا به جوان امام حسین حضرت علی اکبر شوهر شمارو شفا بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله خداوند شفا بده نذر حضرت علی اکبر کن انشاله خدا به جوان امام حسین حضرت علی اکبر شوهر شمارو شفا ...

آمین 

هر نذری باشه کردیم منتظر معجزه هستم زودتر بیاد 

🖤🖤🖤🖤
اروم باش خدا حتما ب دلت نگاه میکنه ب جونیش ب جووونیت

ممنون عزیزم . همش میگم خدادادی نگام میکنه یکم بیشتر نمونده و معجزه رو نشونم میده هر شب به امید معجزه فردا میخوابم ولی انگار هنوز وقتش نشده😭

🖤🖤🖤🖤

سلام عزیزم

ان شالله خدا شفا بده

دو روزه که دعای بدون نقطه امام علی رو شروع کردم برا حاجتهام 

فردا صبح ان شالله همسر شما رو هم یاد میکنم 

اگه خدا بخواد

خدا همه مریض ها رو شفا بده 

سلام عزیزم ببخشید منو شما تموم کردین دانشگاه؟ تلفنی ک با استادا صحبت میکردین بهتون میدادن میان ترم؟ کلا نمیزفتین کلاسا؟ میشه بپرسم معدلتون چند میشد ترما؟ معدل لیسانستون چند شد؟ 

سلام عزیزم ببخشید منو شما تموم کردین دانشگاه؟ تلفنی ک با استادا صحبت میکردین بهتون میدادن میان ترم؟ ...

سلام  خواهش میکنم .من شمارو میشناسم ؟  نه یک کتاب و پایان نامه موندن واسه این ترم .

یعنی تازه یه ماه میشه که انتخاب واحد کردم واسه مشکلی که داشتم اصلا دل و دماغ نداشتم برم انتخاب واحد کنم یا پیگیر باشم ‌

اون کتاب رو هم فقط یه جلسه رفتم سر کلاس و استادم گفت اگه یه مطلب ارئه بدی من نمره حضور کلاسای میدم چون بدون آمادگی قبلیت هست هر موضوعی باشه قبول منم با اعتماد به نفس کامل یه مطلب ارائه دادم و خودمو به استاد نشون دادم گفت ۴ نمره کلاسیتو میدم جلسه بعد هم امتحان میانترم بود که کسی پیش همسرم بمونه همون یه ربع مونده به امتحان دیدم استاد آنلاین بهش پیام دادم که مشکلی پیش اومده نمیتونم بیام و...استادم عکس سوالارو فرستاد گفت جوابشو برام بفرست واینجوری تموم شد .

ترم اول هم همسرم با معاون آموزشی صحبت گفته خانمم بچه کوچیک داره نمیتونه کلاسا بیاد اونم با استادا صحبت کرده بود و همه نمره دادن و به جز استاد زبان .

ترمای بعد هم همش مجازی بود . 

🖤🖤🖤🖤