2777
2789
عنوان

خانوم هایی که بچه دارن یه سوال👫

| مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 35 پست
نسیم جان شما الان حوصله اشونداری چندسال دیگه که اصلا نداری خاله منم نذاشت بچه داربشه الان دیگه بچه دار نمیشه بعدشم شما بخوای اقدامم کنی معلوم نیست کی بارداربشی منکه یک سال ونیم طول کشید البته بایه سقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعضی وقتا حوصله ندارم هرجام میرن فکر میکنن داداشمه از بس شبیمه واصلا ب من نمیاد مادر باشم
نَکُنَــــــــــد بـوے تـو رآ *بـآد بـہ هَرجـآ بِبَرَدْ*خـوش نَدارم دلـہ هر رهگُذرے رآ بِبَرے**
مادر شدن صبر زیاد حمایت کافی از جانب همسر و اطرافیان و آرامش خیلی زیاد میخواد تا وقتی بچه به مرحله شخصیت سازی و الگو پذیری از اطرافیان نرسه راحت هست الان بیشتر از اینکه من بخوام دخترم تربیت کنم دارم راه و روش زندگی و رفتار خودم و همسرم با معیار های درست منطبق میکنم رفتار بچه ها واقعا آیینه رفتار والدین شون هست یا کسانیکه بیشتر زمان باهاشون میگذرونن
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...