2777
2789
عنوان

آزمایش غربالگری

108 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خیلی نگرانم هفته 13بارداریم هست جواب آزمایشم ا به 40 شده وگفتن سندروم دان مشکوک هستن تورو خدا کمکم کنین دارم دق میکنم دلم داره پاره میشه یعنی اعتماد کنم به آزمایش این دکترها یا نه خدایا خودت به حق فاطمه زهرا راهی جلو پام بزار چون 2قلو باردارم 

👈سرم بالاس☝️چون بالا سرم خداس👆👉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از این اشتباها میشه 

تو ک احتمالت خیلیی کمه انشالله هیچی نیست

باید امینوسنتز کنی تا مطمعن بشی

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

احتمال خطا خیلی زیادع نگران نشو 

بعدشم مجدد تکرار میشه 

من از یکی از پرسنل کلنیک های غربال شنیدم بیشتر جوابا غلط یا بر مبنا شجره دادع میشه 

خیلی نمیشه روش حساب کرد 

نگران نباش توکل کن بخدا برا سلامتی دوقلوهات چله حدیث کسابردار صدقه برا سلامتی امام زمانم رد کن 

انشاالله تو ازمایش بعدی همه چی خوبه 

سلام بانوجان.... همین دیشب تویکی ازتاپیکادونفرگفتن بعدازکلی آزمایش ومراقبت متخصصین که گفتن بچه یالمه بعد تولد دیدن مبتلاست! برعکسشم هست... نگران نباش به خداتوکل کن... ازمایشات وحی منزل نیس... تجربه دست بشره... کارخوبوتودم میکنم اصللا غربالگری نمیرم والا... چون حتی درصورت نقص بچه هم سقط جایزنیست. پس به خودش توکل میکنم

سلام بانوجان.... همین دیشب تویکی ازتاپیکادونفرگفتن بعدازکلی آزمایش ومراقبت متخصصین که گفتن بچه یالمه ...

چرا وقتي علم انقدر پيشرفت كرده استفاده نكنيم؟پس واكسن اينا هم نميزنين شما؟

بله غربالگري ها خيلي هاش اشتباه هستن متاسفانه اما براي تصيح اون ازمايش سلفري و امينوسنتز اومده كه جواب قطعي ميده 

چرا وقتي علم انقدر پيشرفت كرده استفاده نكنيم؟پس واكسن اينا هم نميزنين شما؟ بله غربالگري ها خيلي هاش ...

علم هرچقدرم پیشرفت کنه بازم بالاتراز علم الهی نیست...بخاطراین نمیرم چون نهایتش میگن بچه مشکل داره وباید سقط بشه که طبق دستور هیچ مرجع وعالمی حق سقط نداریم...اینو کاملامطمئن هستم... 

قرارنیست نظرامون تحمیل کنیم وبحث وجدل کنیم هرکسی نظر خودشومیده استارتر تشخیص میده وتصمیم میگیره

علم هرچقدرم پیشرفت کنه بازم بالاتراز علم الهی نیست...بخاطراین نمیرم چون نهایتش میگن بچه مشکل داره وب ...

نه اصلا بحثو جدل نيست 

اولين بار بود كسي رو ديدم كه ازمايش نميده و كلا معتقد هست نبايد اين ازمايش هارو داد…نوع نظرتون برام عجيب بود

قبلا تصور ميكردم به خاطر هزينه هاش مردم اذيت هستن و نميرن و خيلي برام ناراحت كننده بود

سلام بانوجان.... همین دیشب تویکی ازتاپیکادونفرگفتن بعدازکلی آزمایش ومراقبت متخصصین که گفتن بچه یالمه ...

سلام خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون 

پزشكت نامه امينوسنتز ميده ميري ازمايش جواب قطعي رو بهت ميگن عزيزدلم اروم باش الان خودتو اون جنين گنا ...

ممنونم بابات راهنمایت عزیزم