2777
2789

دوستان من زیاد با خونه پدر رفتن موافق نیستم حتی چندین بارم شده دعوا کردیم کتک خوردم ولی گفتم سر زندگیم وایسم خودم دبیرم شوهرمم دبیره ، 

۲ روز پیش تولد خواهر شوهرم بود چون مریض بودم نتوستم برم بهشم گفتم مریضم سرما خوردم میرم سر کار میام خسته میشم ولی اصلا گوش نکرد اومد خونه همه چیزو زد و خورد کرد قلبم داشت ایست میکرد گفتم دیگه خسته ام واقعا یکی نیست درکم کنه منم انسانم خیلی رو خونوادش تعصب داره ، 

از وقتی اومدم هیچ پیامی نداده چیکار کنم بنظرتون خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زنگ نزن پیام نده بهش ، بمون ببین چی کار میکنه

فقط اینو بهم بگو ، حمایت خانواده رو داری؟ و اینکه مهریه داری یا نه

الان فکر میکنه برمیگردی دوباره و باز داستان از اول اغاز میشه

فعلا بمون

اگرم برگشت تا بابات براش شرط و شروط نذاره و پیش مشاور درست حسابی نرید که اون تعیین تکلیف ادامه ارتباط رو کنه برنگرد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اهمیت نده کارش اشتباه بوده یعنی چی که واسه یه تولد اینکارو کرده انقد صبر کن تا بیاد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

هیچ کار نکن فقط منتظر بمون خودش بیاد هر چقدم طول بکشه گلم! فقط یه چی بگم بخند من با خونه پدرم هزار کیلومتر فاصله دارم بعد دو دفعه آخر که با شوهرم دعوام میشه میرم چمدون و میارم همه وسایلمو جمع میکنم صب میگم دیوانه شدم اینارو چرا میریزم باز پا میشم دوباره لباسارو خالی میکنم حرفم اینه موقع دعوا آدم فکرش کار نمیکنه بعد آروم شدن میفهمه کاش نمیومد مال منم اگه نزدیک بودن قطعا همون موقع میرفتم اما فاصله میفته سرد میشه آدم

اصلا زنگ نزن پیام نده بهش ، بمون ببین چی کار میکنه فقط اینو بهم بگو ، حمایت خانواده رو داری؟ و اینک ...

بله گلم خونوادم حمایتم میکنن پشتمن ولی زندگی خودمو خونه خودمو بیشتر دوست دارم بله مهریه هم دارم ولی خیلی بد اخلاقه بدترم شده و خونوادش هرچی بگن اونارو گوش میکنه انگار من هیچم

هیچ کار نکن فقط منتظر بمون خودش بیاد هر چقدم طول بکشه گلم! فقط یه چی بگم بخند من با خونه پدرم هزار ک ...

خدارو شکر بمونید برای هم ، من خیلی وفادارم تحمل میکنم اون تحریک حرفای خونوادش میشه اگه اونا بگن نرو سراغ زنت هیچوقت نمیاد خودمم از طلاق میترسم دوس ندارم اینطوری بشه