2777
2789

بچه ها من 5 ساله ازدواج کردم ولی هنوز باردار نشدم خیلی دکتر رفتم ولی کیست دارم دکترم گفته اخرین راه اینه آی وی اف کنی من با برادر شوهرم خونه هامون کنار هم دیگس امشب خبر باردار شدن جاریمو که 2 ساله ازدواج کردن شنیدم راستش هیچی به رویه خودم نیووردم بهشون هم تبریک گفتم )شاید بگید چقد حسوده نه بیشتر دلم گرفت شایدم اره حسودیم شد( البته میگم خدا صلاحمو همین خواسته هرموقع بخواد یه بچه سالم بهم میده اخه خیلی تنهام مادرمم تازه از دست دادم تنها چیزی از خدا میخوام سلامتی همسرمو همین یه بچه ی سالمه برام دعا کنید 😔

خدایا شکرت... 

نه تو حسود نیستی عزیزم همه ی انسان ها همچین حسی زو دارن هر کسی بهترین ها رو برای خودش میخواد منتها ی عده به اسم حسود دل میشکنن در صورتیکه خودشون تو اون جایگاه نیستن

دامنت سبز بشه انشاالله جانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقد نگران نباش و آمیدت ب خدا باشه خواهر من بعد 25 سال ازدواج خدا دوتا بچه بهش داده تازه همه دکترا قطع امید کرده بودن و میگفتن دیگه بچه دار نمیشه بعدش با شوهرش رفته بود باغ تابستان گیلاس بچینن از رو شاخه درخت افتاده بود ی مدت همش میگفت پشتم درد میکنه شوهرشم برده بودش دکتر دکتر براش آزمایش نوشته بود بعد آزمایش معلوم شد حامله ست 7 بارم بچه کاشته بود ک نشد بخاطر همین میگم نا امید نباش ب کسیم حسودی نکن درکت میکنم ولی آمیدت فقط ب خدا باشه همین

سکوت سرشار از ناگفته هاست
ای وی اف کنید خب دیگه همه میکنن الان چرا عذاب میدی خودتو فکو فامیل من بچه دار نمیشدن ۱۰ سال ۱۵ ...

ممنون عزیزم ان شاء الله که با آی وی اف منم مادر بشم دعا کنید 

خدایا شکرت... 
نه تو حسود نیستی عزیزم همه ی انسان ها همچین حسی زو دارن هر کسی بهترین ها رو برای خودش میخواد منتها ی ...

چقد قشنگ گفتی ممنون بابت درک بالات عزیزم مرسی بابت دلگرمی و دعایه قشنگت 🖤

خدایا شکرت... 
اینقد نگران نباش و آمیدت ب خدا باشه خواهر من بعد 25 سال ازدواج خدا دوتا بچه بهش داده تازه همه دکترا ...

خدااز زبونت بشنوه عزیزم منم ناامید نیستم دلم روشنه میگم حتما تاالان صلاحم بر این بوده ک مادر نشدم ان شاء الله بزودی خدا میخوادو منم بچه دار میشم

خدایا شکرت...