2777
2789
عنوان

هک گوشی😱

3995 بازدید | 16 پست

گوشی مامانم هک شده،الان حرف بزنیم طرف میشنوه یا از دوربین جلوی گوشی میبینه مارو یا میبینه تو گوشی چیکار میکنیم چه کنم؟ 

مامانم خونه نیست و بابام هیئته الان منو داداشم هستیم میترسم. 

طرف هم از آشناس به خاطر مشکل عموم و زن عموم که تمومی نداره فک کنم از طرف زن عموم یا مادرش ایناس چی کار کنم الااان راه حل بدید تروخدا😭😰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم من خودم اینستا ام هک شده بود برو اینستا نشست های فعال رو نگاه کن همینطور تلگرام رمزشون رو عوض کن اگه هک شده باشه به ایمیل ات میاد که از کدوم شهر وبا کدوم گوشی وارد اکانت شدن البته این نیست برو گوشیت رو هم فلش بزنن و با یه شماره ی دیگه اینستا یا تلگرام یا حساب های دیگه باز کن اسم خودت هم نباشه چون میدن دست یه هکر حرفه ای هک میکنه شماره ات رو هم به افرادی که شک داری نده چون با شماره راحت هک میکنن

چجوری بفهمیم هک کردن ؟

علائمش تو اینترنت هست 

من خودم یه بار دیدم خود به خود چتای تلگرامم حذف میشه

تلگراممو دیلیت اکانت زدم

بعد دیدم همین بلا سر واتساپم اومد شوهرم پیام داد هرچی نگاه کردم نبود تو گوشی شوهرم تیک آبی شده بود درصورتی که اصلا من ندیدم و کلا چتش پاک شده بود و همزمان چندتا چت دیگه

انقد نرسیدم سریع گوشیمو به حالت کارخونه برگردوندم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍