2777
2789

سلام بیاین همگی باهم صلوات برای حضرت. زهرا بفرستیم و در حق هم دیگه دعا کنیم  انشالله بحق این ایام فاطمیه هیچکدوممون دست خالی برنگردیم 

هرکی هر تعداد میخونه اعلام کنه و حاجتشو بگه تا بقیه هم براش دعا کنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ. 

میگن خیلی حاجت میده 

اگه به تعداد حروف ابجد فاطمه ک میشه 530تا یکجا بخونید خیلی مجربه  

برای مشکل گشایی من هم اینکه ماشینمون فروش بره و کارهامون بسلامتی درست بشه یه صلوات بفرستین ممنون دوست جونا🌷

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم دعا کنید زندگیم پاچیده خیلی اذیتم

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

از خانوم فاطمه زهرا س میخوام بدل شکستم شغلی ک مد نظرمه قطعی بشه بخاطر خانوادم ، شوهرم حمایت چندانی هزم نمیکنه و بابت ۳۰۰و۴۰۰تومنی ک درطول ماه بهم میده مدام بازخواست میکنه بخدا بعضی وقتا یادم میره چجوری خرج کردم خسته شدم از بس اینو ازم پرسید

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅

3تا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

.سلام دوستان

لطفا برای مامانم دعا کنید مشکوک به اب سیاه چشم  هستن خیلی دلنگرانم

لطفا صلوات بفرستید براشون

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

خانوما ذکر ناقص شد این کاملشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها و سر المستودع فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖