2777
2789
عنوان

خانم هاراهنمایی میخوام

52 بازدید | 3 پست

سلام وقتتون بخیر لطفا اونهایی که تواینکار وارد هستن جواب بدن 

پدرم چهارساله فوت کرده مال واموالش خیلی زیاده وخانواده اصلا هیچ رسیدگی بمن که واقعا نیازمندم ونمیکنن دوبارهم کمک خواستم ولی جوابی بهم ندادن شرایط مالی ندارم وکیل بگیرم وازطرفی هیچ مدرکی ندارم از پدرم چون من فرزند زن دووم پدرم هستم هیچ رفت وامدی با خانواده قبلی پدرم ندارم مادرمم سی سال پیش طلاق گرفتن 

حالا میخوام توبین فامیلهای پدرم اینها رو آبروشون ازاون لحاظ که من نیازمندم واینها رسیدگی بمن نمیکنن انوقت روستا مسجدساختن میوه های سالمندان کهریزک واینها میفرستن تو ورامین کوره اجرپزی دارن نمایشگاه ماشین دارن که منو چرا نمیبینن 

ازشماها راهنمایی میخوام که اینهارو چجوری مطرح کنم بین فامیلهاشون 

دوتادختر بزرگ دارم امسال بخاطر هزینه یه دخترمو نتونستم مدرسه بزارم واقعا این حقه 

اینها مربوط به قوانین ارث و شفعه هست که صد البته شما قسمت ناچیزی از اموال پدرتون رو به ارث میبرید و همچنین طلاق مادر شما بازهم مانع از بخشی از رسیدن ترکه میشه 

حالا باز هم با یک مشاور یا کارشناس حقوق تو شهرتون صحبت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.