سلام دوستان من ۱۷ساله ازدواج کردم و۵تا بچه دارم شوهرم۱۲ ساله اعتیاد داره به انواع موادمخدر ...حدودادوماه پیش در توهم بود زد پام و شکست کتک این دفعه تاحد مرگ پیش رفتم و الان تو زندان هستش و میگه خیلی پشیمون هستش وی فرصت دیگه بهش بدم درعوض تو دادگاه وکالت میده در زمان اعتیاد حق طلاق بامن هستش ونصف خونه رو بهم میده ولی من دودل هستم و کامل ازش سرد شدم و دیگه انگیزه ای به این زندگی ندارم ولی نصف خونه یکم منو وسوسه کرده..آخه الان بخوام جدا بشم هیچ پس اندازی ندارم و۵تابچه تو گردنمه و نمیتونم بهیچ عنوان ازشون بگذرم..خانوادم هم پشتم نیستن و میگن مسعولیت۵ بچه خیلی سخته نمی تونی از پسشون برنمیای و واقعا هم همینطوره تو این گرونی وبدون کار و پس انداز کار خیلی سختی هست ...مهریه هم ۵۰۰میلیون هست ولی چون یخونه داره میشه حق دین وبه من تعلق نمی گیره ولی تمام مدارک طلاق تومشت منه و طلاق به نفع من میشه الان موندم فرصت بدم یا اینکه جدا بشم توروخدا راهنماییم کنید نمیدونم چیکار کنم مطمئن هستم آدم بشو نیست ولی بازهم دودل هستم
شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه رو بگیر فرصت بده مدرکم که برای طلاق داری هر وقت دیدی جبران گذشته رو نکرد طلاق بگیر حداقل یه سقف بالاسر با بچه هات داشته باشید. الان جدا شی هیچی بهت نمیدن خونم میشه مستثنا از دین
[QUOTE=262913435]وای ۵ تا بچه ۵ تا واقعا نمیشه راهنماییت کرد فکر کنم برو پیش مشاور ببین نفقه بچه ها رو میتونه بده ؟ ب ...[/QUOنفغه درخواست دادم ولی کارش آزاد هست دستم جایی بند نیست
شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین