2777
2789
عنوان

اگر یک پسری سنتی بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 58 پست
سلام  دلیل

سلام

من کاربر آقا هستم ، اینو اول بگم و دوم اینکه همه کاربران اینجا نظر خودشون رو دارن که با نظر بقیه میتونه متفاوت باشه.

بخاطر خانواده ، من فکر میکنم که وقتی یکی مثل من بخواد ازدواج کنه ، رسمی میاد جلو که هدفش مشخصا ازدواجه و نه اینکه حالا مدتی با این باشه و بعد کات کنه بره با یکی دیگه ، دلیل دیگه اینکه ازدواج در ایران ، فقط پیوند بین 2 نفر نیست ، خانواده ها هم هستن که به هم نزدیک میشن . بعدم اینکه میگم سنتی به این معنی نیست که تا رفت خواستگاری فردا عروسی و پس فردا برن سر خونه زندگیشون ، نه خیر ، دو طرف و خانواده هاشون کامل از طرف مقابل خودش تحقیقاتی که میخوان رو انجام بدن و مثلا 6 ماه زمان بگذارن همدیگه رو بشناسن و شرایط هم رو بدونن.

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه شدم نظرتون مثبته یا منفی  و دلیلشم بگید تشکر

سنتی درست نیست دلایلش خیلی گسترده است ولی مهمترینش اینه چرا خودش تصمیم نمیگیره؟ ایا به اندازه کافی استقلال فکری نداره؟ خیلی خیلی مهمه چرا سنتیه و خودش برای خودش تصمیم‌نمیگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
با احترام عقیده ی من اینه که بی عرضه و مامانی و بی اعتماد به نفس بوده که مادرش باید واسش زن پیدا کنه ...

اها نظرتون محترمه 

حالا ممکن نیست مردی خوشگل باشه و مذهبی که اهل دوستی نباشه؟ 

یا خوشگل باشه و درگیر کار باشه وقت این چیزا رو نداشته باشه؟ 

یا زشتا، نمیتونن دیگه مخ بزنن

سنتی درست نیست دلایلش خیلی گسترده است ولی مهمترینش اینه چرا خودش تصمیم نمیگیره؟ ایا به اندازه کافی ا ...

حالا گفتم مثلا شاید وقت اینو نداره که دنبال این چیزا باشه

یا شایدم، مذهبی باشه یا هر دلیل دیگه ای

خب بزنن مهم از ازدواج به بعد نه از ازدواج به قبل بعدم ازدواج دوستی ام ریسکه بعدش اینکه مگه با هرک ...

منظورم اینکه همین پسرایی که میگین بی شرفن و زیادن چند نفرو سرکار میذارن آخرش دنبال آدم پاک و بی تجربه میگردن

اها یعنی اینجوری در موردشون فکر میکنی؟  گفتم مثلا شاید یکی سرکار باشه اصلا جایی نمیره تو اجتما ...

بستگی داره تعریفت از ازدواج چیه 

مثلا یکی از اقواممون سپرده بود دنبال کارمند بگردن براش 

یعنی اصلا فردیت اون آدم ملاک نبوده براش 

اها نظرتون محترمه  حالا ممکن نیست مردی خوشگل باشه و مذهبی که اهل دوستی نباشه؟  یا خوشگل ...

به هر حال سنتی هم بیاد باهاش باید حرف بزنی گلم و ببینی با ملاکت برای ازدواج همخوانی داره یا نه 

اها نظرتون محترمه  حالا ممکن نیست مردی خوشگل باشه و مذهبی که اهل دوستی نباشه؟  یا خوشگل ...

نمیدونم والا چی بگم . من نظر خودمو گفتم عزیزم اخه با توجه به اینکه اصلاا اعتقاداتم صفره عمرا بتونم با یه مذهبی ازدواج کنم 

چرا متنفر بودین حتما دلیلی داشته

واقعا نمی‌تونستم دلیل درستی بیارم و هنوز هم نمیتونم. میشه گفت احساس میکردم که بزرگترها شناخت درستی از افکار ما ندارند و موردی که معرفی میکنند هیچوقت مناسب نیست. یعنی احتمال مناسب بودنش خیلی کمه.

شاید هم یه غرور ناخودآگاهی داشتم که نمی‌خواستم همسایه و فامیل و ... (بزرگ‌ترهایی که چندان هم مورد قبولم نبودند) تو این کار دخیل باشند.

خوب سنتی چه اشکالی داره به شرطی که بعد خواستگاری که اومدن باهم اشنا بشن اگر همه چی اوکی بود قبول والا ی دختر ۲۲ یاله دارم دوست پسر نداره اهلش نیست تو خیابون ی پسر دید جلوی چشم خودم اومد ی کاغذ که شماره نوشته بود گذاشت تو دست دخترم دخترم جیغ زد فکر کرد نیخواد کیفشو بزنه وقتی به خودمون اومدیم دیدم تو کاغذ شماره نوشته خدا شاهده دخترم همونجا ماره کرد ریخت خیابون خوب مثلا دختر من  ویا امثال دختر منم که دوست پسر ندارن نباید ازدواج کنن چون سنتی بده والا من هم سنتی دیدم بد بوده هم عشق و عاشقی مهم فقط و فقط شناخت از طرف مقابل و خانواده اش هست