2777
2789

واقعا نمیدونم چیکار کنم ☹️

قبل از تست زدن چجوری به مطالب اولیه مسلط می‌شدین ؟ درسنامه میخوندین ؟ من خواستم با درسنامه خود کتاب پیش برم ولی خیلی وقت گیره 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا مسائل فیلم های هادیان فر برا مفاهیم بزگان تو قلمچی 90 اینا هم داشتم کتاب هم مسائل خیلی سبز نردبا ...

واقعا ۹۰ خیلی خوبه 

از تلگرام میدیدی ؟ 

واقعا ۹۰ خیلی خوبه  از تلگرام میدیدی ؟

نه حقیقتا از تلگرام ندیدم  اول بازرگان رو نوشتم (انصافا خیلی گرون بود ) بعد هادیان فرم دیدم خوشم اومد ولی الان کمربند مشکیش رو اگه میخوای ببین برا بازرگانم دیگه یکم دیره کلش رو با هادیان فر بیا معلم خوبیه ( درسنامه ها مبتکرانم خوبه اگه نمخوای ثبت نام کنی ) 

داداشم ۸۵ میزنه  فیلم میبینه اول و بعد تست فراوان

میشه ازش بپرسی چه فیلم‌هایی ؟ واقعا یکی از مشکلاته بزرگمه این شیمی 

میشه ازش بپرسی چه فیلم‌هایی ؟ واقعا یکی از مشکلاته بزرگمه این شیمی 

با پارسا فراهانی پیش میره 

کلاسینو 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
نه حقیقتا از تلگرام ندیدم  اول بازرگان رو نوشتم (انصافا خیلی گرون بود ) بعد هادیان فرم دیدم خوش ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘 ❤️ نظر خودم با درسنامه هست بیشتر

حالا میخوام فیلمم امتحان کنم

اها اگه کنکوری نیستی پارسا فراهانی بی نظیری  یازدهمی

چه فرقی میکنه!

فراهانی کامل میگه 

پایه ای نداره که 

الان دهم و یازدهم کنکور ۱۴۰۲ رو تموم کرده 

فصل دو دوازدهمه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟